Після провальної вечері шеф залишив всіх учасників

Після провальної вечері шеф залишив всіх учасників

Команда чорних кітелів провалила вечерю. Ніхто й подумати не міг, що такі низькі результати в роботі учасники продемонструють, коли су-шефом буде Дмитро Попов.

Поделиться:

Команда чорних кітелів провалила вечерю. Ніхто й подумати не міг, що такі низькі результати в роботі учасники продемонструють, коли су-шефом буде Дмитро Попов. За словами Арама Мнацаканова робота всієї команди була дуже повільною. Він висловився з приводу того, що на вечері не було однієї людини, яка б тягнула вниз всю команду. Саме тому він вирішив залишити всіх учасників. Та виправляти свої помилки буде кожен з них, але вже на наступному тижні.

"Ця вечеря показала, що програла вся команда, – пояснив Арам Мнацаканов. – Не було людини, яка б підвела всіх та завалила вечерю. Кожен на своїй ділянці з чимось не впорався. На учасників могла вплинути втома. Я думаю, що вони фізично виснажилися. Тому я вирішив нікого не виганяти і дати ще один шанс. Але я більше не буду пробачати".

Своє пояснення невдалій роботі команди знайшов Дмитро Попов, який був надзвичайно засмучений результатами, які продемонстрували всі учасники, коли він був су-шефом.

"Вечеря стала яскравим прикладом того, коли кожен працює за себе, – пояснив Дмитро. – Команди не було. Ще й зіграв свою роль хитрий план розстановки на кухні. Я намагався всіх направити, чітко тримав замовлення, але всім учасникам не вистачало швидкості. Сьогодні дуже багато страв полетіло у смітник. Я злий і мені соромно. З такою командою я би не став працювати в ресторані. Вже стільки часу минуло, а чорні кітелі все ще соплі жують".

Аналізуючи весь робочий процес після вечері, частина учасників дійшла висновку, що головна провина була саме Дмитра, який не впорався з обов'язками су-шефа.

"Не було команди та нормального су-шефа, – відмітив Георгій. – Попов не впорався зі своєю задачею. Коли в минулий раз я був су-шефом, в мене було шістнадцять столів. А на цій вечері їх було лише дванадцять, але ми продемонстрували поганий результат".

Не стала на сторону Дмитра і Марина Мних. "Керівництво на вечері не впоралося, – сказала Мних. – Діма не бачив весь процес. Він не підказував, не слідкував. А я подумки просила Боженьку дати мені третю руку, тому що двох мені вже не вистачає".

Дар'ї Гросицькій на вечері довелося стояти на одному процесі з Мариною Мних, до якої дівчина плекає не найкращі почуття. Але це аж ніяк не впливає на результати роботи, як пояснила Гросицька.

"Те, що в мене специфічне ставлення до Марини, ніяк не впливає на мою роботу, – прокоментувала Даша. – Я просто не вважаю її професіоналом високої кухні і не бачу в ній собі конкурента. Як опонент вона мені не цікава. Ставлення до неї залишилося таким, як і було раніше. Але поки йде робота, я не думаю про моє ставлення до Марини. Звісно, вона мене дратує, але робота на кухні в мене на першому місці".