Після смерті чоловіка Тіна Кароль зненавиділа пісню "Выше облаков"

Після смерті чоловіка Тіна Кароль зненавиділа пісню "Выше облаков"

"Фраза "выше облаков мы с тобой начнем сначала" в одну мить отримала інший зміст, інше наповнення. Я ненавиджу її за це. Навіщо, як я могла таке написати?" - сказала Кароль у фільмі "Сила любові та голосу".

Поделиться:

Пісня "Выше облаков" отримала новий зміст для Тіни Кароль після смерті чоловіка Євгена Огіра. Співачка шкодує, що написала слова, які виявилися пророчими, і ненавидить їх.

Про смерть чоловіка Тіна дізналася під час концерту, розказала вона у документальному фільмі "Сила любові та голосу".

"Лунає дзвінок менеджеру. Я розумію, що щось говорять. Запитую: "Що?!" І він промовляє фразу, у яку я не вірю досі... І це нормально, що не вірю... Він говорить цю фразу, і я глохну. Я знову запитую "Що?!" Він повторює. Я глохну на цей період, нічого не чую... Падаю на коліна, починаю плакати", - розповіла співачка.

В цей момент вона нікого не хотіла бачити. А на пропозицію менеджера негайно летіти в Київ відповіла відмовою.

"Я кажу: "Як ти собі уявляєш, що ми полетимо у літаку з усіма??? Всі будуть знати про це! Я не хочу, щоб топталися. Не хочу, щоб із розуміючим поглядом тримали мене за руку. Я не хочу, щоб хтось знав і тривожив його зараз своїми думками", - розказала Тіна.

Після цього вона вийшла на сцену.

"Така у мене професія. Так він хотів. На пісні "Выше облаков" розплакалася, - зізналася Кароль. - Фраза "выше облаков мы с тобой начнем сначала" в одну мить отримала інший зміст, інший характер, інше наповнення. Я ненавиджу її за це. Навіщо, як я могла таке написати?"

Нагадаємо, "Сила любові і голосу" - це документально-художня стрічка виробництва каналу 1+1. Вона складається з концертних номерів Тіни Кароль та документальної історії, зйомки якої тривали понад три місяці.

За словами Кароль, це історія про любов і вірність, про те, як потрібно цінувати кожну мить. Співачка вперше після пережитого зважилася на таку відвертість.