Подробиці зіркових розлучень сьогодні в "Українських сенсаціях"

Подробиці зіркових розлучень сьогодні в "Українських сенсаціях"

Подробиці зіркових розлучень сьогодні в "Українських сенсаціях": помста мільйонера Пальчевського, війна Франчуків та нетрадиційне розлучення Алана Бадоєва

Поделиться:

"1+1" покаже "Зоряні війни" - другий фільм з документального циклу "Українські сенсації". Сьогодні, 20 листопада о 21:50 глядачі дізнаються найсенсаційніші подробиці зіркових розлучень: хто насправді розлучив Іришу Блохіну та репера Ларсона, через що солістка "Віа-гри" Санта Дімопулос може потрапити з весілля відразу за грати та розлучення на 80 мільйонів зелених найбагатшого українського телеведучого Андрія Пальчевського.

Автори фільму розкажуть про всі тяготи зіркових війн: кримінал, розбиті серця та розбиті обличчя, дитячі страждання та шалені гроші, відмова батьків від власних дітей. "Зоряні війни" шокують, глядачам розкажуть, за що пасинок Валентини Семнюк до напівсмерті відлупцював свою першу дружину та чому нового зятя Тимошенко Андрія Чечоткіна розшукує міліція. В ефірі "1+1" глядачі побачать, як колишній зять кучми зі своєю другою дружиною ледь не розірвали власного сина на шматки, а також дізнаються до кого Алан Бадоєв пішов від своєї дружини.

Проект виробляє департамент журналістських розслідувань "1+1" на чолі з Максимом Шиленком. Усе, що раніше було під грифом "цілком таємно" відтепер у програмі "Українські сенсації": ексклюзивні подробиці про українських політиків, спортсменів, зірок шоу-бізнесу та про події, які сколихнули всю країну. Невідомі факти, яких не вистачало для повної картинки у справах доктора Пі, "караванського стрільця" та трагічної смерті Оксани Макар стануть відомі українцям вже незабаром.

Програма виходите щовівторка з 13 листопада о 21:50 на "1+1"