Поліна виходить заміж, але щастя від шлюбу мало ...

Поліна виходить заміж, але щастя від шлюбу мало ...

Папа Льоша поспішає до РАГСу, щоб перервати реєстрацію і позбавити Поліну від непотрібної жертви, але розуміє, що спізнився.

Поделиться:

Вівторок, 23 квітня

В нових серіях Поліна погоджується на весілля з Буровим, але навіть такий відчайдушний крок не рятує ситуацію. Дівчина втрачає не лише мама, а й дитину.  

3 серія

Папа Льоша поспішає до РАГСу, щоб перервати реєстрацію і позбавити Поліну від непотрібної жертви, але розуміє, що спізнився.

Все село широко гуляє на весіллі Бурова. Серед почесних гостей сидить Козир, який вже оправився після замаху. Він схвалює вибір Бурова та дарує молодій дружині цуценя.

Ірина обурюється і намагається зірвати свою злість на Поліні, але дівчині вже байдужі її крики.

Всупереч забороні Бурова, Папа Льоша повідомляє Поліні, що її мати померла. Дівчина в розпачі. Після похорону Папа Льоша їде з села світ за очі, аби не жити в будинку, де все нагадує про покійну дружину.

4 серія

Буров до напівсмерті б'є Поліну, і дівчина потрапляє до лікарні. Лікарям вдається допомогти героїні, але вона втрачає дитину. У палату приходить поліцейський Гуськов, та сама "людина Бурова", яка заарештовувала Поліну за торгівлю рибою на вокзалі. Хитрістю він переконує дівчину підписати заяву на чоловіка, а потім починає шантажувати Бурова та вимагати з нього гроші.

Втім, Бурова зараз не хвилюють витрати, він ніби збожеволів від горя через "невірність" коханої дружини. Як і слід було очікувати, невгамовна Ірина поспішає втішити улюбленого і не втрачає нагоди розпалити конфлікт у родині. Тим часом Поліна забирає заяву про побої, але хоче піти від Бурова та подати на розлучення.

5 серія

Незважаючи на провокації, Буров відмовляється поставити дружину на кін і випроваджує Джмеля. Напруга між бандитами посилюється, Джміль дорікає Бурову, що той став вести себе занадто вільно, заручившись підтримкою Козиря. У відповідь Буров застерігає Джмеля від посягання на головного авторитета. Після від'їзду гостей Буров з подвоєним завзяттям вимагає від дружини подяки за те, що не віддав її Джмелю. Життя героїні перетворюється на справжнє пекло.

Поліна отримує листа від Папи Льоші - в ньому документи на продаж будинку. Поліна щаслива - тепер вона зможе повернути борг чоловікові. Героїня просить Бурова відпустити її, але реакція неврівноваженого чоловіка виявляється ще гіршою, ніж дівчина могла припустити. Буров замикає Поліну на хуторі, приводить у дім Ірину і змушує дружину прислуговувати їм. Анфіса шокована тим, що відбувається і береться допомогти невістці виїхати.

Нові серії "Королеви бандитів" дивіться по буднях о 20:15 на 1+1