Помста новачків "Пекельної кухні" шокує усіх

Помста новачків "Пекельної кухні" шокує усіх

У найгарячішому кулінарному шоу країни "Пекельна кухня. Битва характерів" сталася нова шокуюча подія.

Поделиться:

У найгарячішому кулінарному шоу країни "Пекельна кухня. Битва характерів" сталася нова шокуюча подія. 22-річна Ксенія Тридуб, котра лише недавно прийшла на проект разом з іншими новачками, спробувала відкрито позбутися досвідченої учасниці Наталі Баннік.

Під час вечері обидві працювали у червоній команді. І саме ця команда, на думку Арама Мнацаканова, припустилася найбільшої кількості помилок.

Обирати винних у провалі шеф довірив Ксенії. І дівчина одразу скористалася нагодою, щоб "злити" учасницю, з якою у неї чомусь не склалися стосунки.

В номінацію Ксенія поставила Наталію Баннік та Ростислава Зелінського. І якщо другий кандидат ні в кого не викликав сумнівів - Ростислав під час вечері наробив шалену кількість помилок і гальмував усю команду! - то розправа над Наталею усіх неприємно шокувала.

Шеф навіть дав підступній Ксенії можливість передумати, однак та наполягала на своєму. А Сергій Гусовський у вічі привселюдно сказав Ксенії все, що думає про її вчинок.

Наталя зі сльозами на очах вже була готова зняти кітель назавжди. На щастя, Арам Мнацаканов не допустив несправедливості.

Однак найбільшим щасливчиком вечора можна вважати новенького Ростислава Зелінського. Очевидно, шеф бачить у ньому певний потенціал. Так "найслабша ланка" проекту отримав ще один шанс виправитися.

При чому, відтепер тягар у вигляді перевиховання новачка лежить на плечах тендітної Євгенії Рафаловської.

"Рафаловська, тобі подобаються великі чоловіки? Я тут відомий тим, що роблю те, що хочу, - оголосив несподіване рішення шеф. - В нас уже був один такий долболом, котрий пагано себе вів, - і я його віддав тобі під нагляд (про Сейрана Ізмаїлова - ред.). Ось тобі ще один перець. Від сьогодні він є твоїм... сказав би, рабом. Навчи його робити ягнятину! І навчи його нарешті робити бернес, який він сьогодні зіпсував двічі! Зрозуміло тобі, Рафаловська?"

Також у 7 випуску шоу "Пекельна кухня. Битва характерів" глядачі побачили, як кухарі встановили рекорд України. За півтори години вони приготували понад 620 кг олів'є - це досягнення офіційно занесе у Книгу рекордів України.

Дивіться фото: Шалені учасники "Пекельної кухні" встановили рекорд України

Рецепт найсмачнішого олів'є, з яким "Пекельна кухня" увійшла в історію, дізнайтеся тут.

А ще шеф влаштував для своїх підопічних справжню відпустку - учасники "Пекельної кухні" покаталися на лижах у Буковелі! Правда, заодно пройшли ще одне випробування. На прохання Арама Мнацаканова, їм дали у розпорядження кухню цілого туристичного комплексу. І вони впоралися із завданням, показавши, що на відмінно засвоїли стандарти робити у ресторані класу люкс.

Вже наступного четверга ви побачите, яке продовження отримає конфлікт між новачками та старожилами "Пекельної кухні". Чи стануть учасники на захист Наталі Баннік? З якими пригодами пройде нова вечеря? Чим закінчиться епопея з перевихованням Ростислава Зелінського?

Зверніть увагу: шоу "Пекельна кухня. Битва характерів" змінює час виходу. У четвер 23 травня "Пекельна кухня" на 1+1 розпочнеться о 22:30.