Поради ведучої "Одруження наосліп" Лесі Матвеєвої: Як запобігти зраді

Поради ведучої "Одруження наосліп" Лесі Матвеєвої: Як запобігти зраді

Зрада в коханні – болюча тема для кожної з нас.

Поделиться:

Зрада в коханні – болісна тема для кожної з нас...

Як зробити так, аби чоловік не стрибав у гречку? Про це та інше журналу "Отдохни" розповіла ведуча "Одруження наосліп" Леся Матвеєва. До вашої уваги поради, які можуть врятувати сім'ю.

Перше. Стосунки вимагають постійної роботи. Ризик зради вперше з'являється саме тоді, коли у стосунках усе стає звичним.
У партнерів знижується інтерес одне до одного, вони більше не прагнуть дивувати свою половинку. Ніколи не допускайте цього. Шукайте способи підтримувати вогник у вашій парі.

Друге. Не відкладайте проблеми на потім. Часто у стосунках люди втомлюються й починають заплющувати очі на, здавалося б, дрібні проблеми.
Якщо вас щось турбує або створює для вас дискомфорт, обговорюйте це. Знаходьте компроміси. Встановіть свого роду "правила", які гарантують вам обом комфорт у значущих для вас моментах. Наприклад, чи кожен із вас вважаєте флірт із протилежною статтю нормальним? Наявність у партнера особистого часу тільки для себе?

Третє. Будьте уважні до свого партнера. Поважайте його бажання, радуйте та дивуйте його хоча б іноді. Показуйте, що дбаєте про нього і вам не байдужі його інтереси, настрій, комфорт.

Четверте. Не брешіть одне одному, не тримайте таємниць одне від одного, не обманюйте. Це згубно впливає на стосунки й може зруйнувати довіру назавжди.

П'яте. Створіть свій інтимний простір і нікого не допускайте туди. Не обговорюйте ваші стосунки зі сторонніми. Чим дбайливіше ви оберігатимете цей простір, тим менша ймовірність, що до нього зможе увірватися хтось третій.

Дивіться програму "Одруження наосліп" щосереди о 22.00 на телеканалі "1+1".