Посипайко майже втратив зв'язок із Шоптенко

Посипайко майже втратив зв'язок із Шоптенко

Ведучий автошоу "Тачки" розказав про стосунки з колишньою коханою.

Поделиться:

Ігор Посипайко зі своєю колишньою коханою Оленою Шоптенко зараз бачиться рідко. Про це ведучий автошоу "Тачки" розказав під час онлайн-конференції з глядачами.

"З Оленкою ми бачимося зрідка, наразі. Ми ще певний час працювали разом. Тобто моя компанія, яка займається продюсуванням артистів, її певний час підтримувала. Зараз ми розділились", - пояснив Ігор.

Телеведучий зізнався, що хотів би підтримувати стосунки з Оленою, адже вона прекрасна людина і подобається йому. Але, на жаль, вони не мають часу один на одного.

"Я хотів би підтримувати з нею стосунки, вона мені дуже подобається, вона прекрасна людина, фантастична танцівниця, акторка, і, сподіваюся, у неї буде все добре. На жаль, ми не дуже маємо час один на одного", - зізнався Посипайко.

А на питання, чи не ревнує він дівчину до Дмитра Дікусара, ведучий відповів, що ні. За його словами, Олена та Дмитро - прекрасна пара.

"Оленку до Дмитра не ревную. Вони ідеально створені один для одного... Ми з Оленкою були абсолютно різні і тому розійшлися", - відверто сказав Ігор Посипайко.

Нагадаємо, онлайн-конференція з Ігорем Посипайко відбулася на офіційному сайті 1+1. Ведучий автошоу "Тачки" розказав про те, як був адвокатом, про авто, які найкраще підходять для українських доріг і навіть про свої стосунки з ДАІ. Повне відео онлайну дивіться тут.