Постав питання психологу проекту "Голос. Діти"

Постав питання психологу проекту "Голос. Діти"

У п'ятницю, 16 листопада о 14:00 відбудеться онлайн-конференція з Мариною Гуменюк.

Поделиться:

Як правильно розвивати здібності дитини, подолати конфлікти та ефективно спілкуватися, а також чи варто дитині брати участь у телепроекті, наприклад, вокальному і хто більше бажає перемоги в шоу - діти чи їхні батьки? На ці та багато інших питань відповість Марина Гуменюк - психолог, психотерапевт, автор та ведуча тренінгів для батьків та дітей, викладач. Питання ставте за посиланнямТУТ. 

Марина Гуменюк закінчила НПУ ім. М.П.Драгоманова, отримавши диплом психолога. Марина автор численних доповідей та статтей у науково-популярних журналах. Співавтор книги "Введення в нейропсихологию". Зараз працює у Центрі психолого-психотерапевтичної допомоги при Управлінні дорожньої служби України (ДКЛ № 1), НМУ ім А.А Богомольця, на кафедрі загальної та медичної психології і педагогіки. Є автором та ведучою тренінгів для батьків та дітей, а також дає консультації, як психолог-експерт в різних телепрограмах.

Марина Гуменюк працювала з учасниками двох сезонів шоу "Голос країни". Зараз допомагає конкурсантам "Голос. Діти".

Поставте свої питання до 13:00 п'ятниці, 16 листопада. О 14:00 відбудеться онлайн-конференція з психологом-експертом програми "Голос. Діти" Мариною Гуменюк.