Програма "Поверніть мені красу" повернула героїні упевненість у собі та увагу чоловіка

Програма "Поверніть мені красу" повернула героїні упевненість у собі та увагу чоловіка

Сьогодні ми розповіли вам історію героїні, яка майже не виходила з дому та цілком присвятила себе сім'ї, тому що соромилася свого обличчя.

Поделиться:

Сьогодні ми розповіли вам історію героїні, яка майже не виходила з дому та цілком присвятила себе сім'ї, тому що соромилася свого обличчя. Зустріч з Командою порятунку програми "Поверніть мені красу" була її останньою надією.

Світлана народилася цілком нормальною, але лікарі під час пологів її вдарили та зламали їй щелепу. Вони пообіцяли, що все стане на свої місця під час статевого визрівання, але у дівчини залишилася велика пухлина на всю щоку.

Коли Микола почав до неї залицятися, вона не могла в це повірити. Думала, що він знущається або жартує. Зараз героїня перебуває у декреті. У них з чоловіком народився син.

"Це моє перше кохання. Я намагалася смачно готувати та ніколи не дозволяла собі навіть вдома бути без зачіски, і була дуже щасливою".

Та подружнє життя не тривало довго. Чоловік зізнався, що не кохав її, - йому просто було з нею добре та комфортно. Героїня мріє закохати у себе чоловіка, але вважає, що з таким обличчям це неможливо.

Шлях до перетворення розпочався з консультації у пластичного хірурга Ростислава Валіхновського. Світлана розповіла, що у школі під часу уроку фізкультури хлопчик навіть спеціально вдарив її по щоці баскетбольним м'ячем. Дівчині зробили МРТ та виявили пухлину невідомого походження.

"Допомога Світлані – це питання життя, а не естетики", - попередив Ростислав Любомирович. Героїня була у розпачі. Вона гадала, що у щоці в неї жирова тканина, а не пухлина. Весь ранок вона чекала дзвінка від чоловіка, але він так і не подзвонив.

Лікарі повинні були так видалити пухлину, щоб не пошкодити лицьовий нерв і не спотворити Світлану ще більше. Те, що вони побачили під пухлиною, їх шокувало. Однієї операції було недостатньо. Героїні необхідна була корекція кісткової тканини. Видалення пухлини стало тільки першим кроком, який тривав чотири години.

Друга операція чекала вже через тиждень. Через травму у дитинстві зуби Світлани почали рости не вертикально, а горизонтально. Лицьова кістка стала товстішою. Врослі зуби довелося видалити. Щелепу розпили на п'ять частин і зібрали, як пазл, знову за допомогою титанових пластин. Процедура тривала 8 годин.

Ціна за нове обличчя – страшний біль, який супроводжує загоєння. Кістки будуть зростатися дуже довго. Дівчина повинна була носити спеціальні зубні шини. Її верхня та нижня щелепа булі зв'язані резинками, тому їй довелося три тижні їсти через зонд.

Нове обличчя героїню шокувало. Психолог Олена Любченко допомогала їй долати стрес. Вона провідала дівчина у лікарні та принесла букет квітів. Світлана зізналася, що найбільше її пригнічує самотність та відсутність уваги з боку чоловіка.
Психолог запросила героїню у кіно на особливий фільм. У залі вони були лише вдвох. Світлана не бачила чоловіка більше місяця. Знімальна група підготувала та зняла для неї фільм із Миколою у головній ролі. З екрану він розповідав про їхнє життя та відносини. Чоловік пригадав, якою вона була, коли вони познайомилися, її одяг та зачіску. Цього не пам'ятала навіть Світлана. Вона була розчулена до сліз. Микола пообіцяв, що буде за неї боротися.

Харчування через зонд допомогло Світлані позбавитись зайвої ваги. Зараз у неї фігура, про яку можна тільки мріяти. Дизайнер Андре Тан порадив її носити сукні, щоб усі бачили її красиві та стрункі ноги.

Під час зустрічі з сім'єю, яку вона чекала довгих два місця, виявилося, що чоловік підготував їй неприємний сюрприз: він не приїхав. Свекруха пояснила, что так склалися обставини, але Світлана була дуже засмучена.
"Мені дуже прикро за Світлану. Вона заслужила на те, щоб поряд з нею зараз були люблячі її люди", - зізналася Олена Любченко.

"Зараз я себе поважаю. Вірю у те, що все буде добре, і не вірю, що Микола не захотів приїхати. Я впевнена, що у нього була причина", - сказала Світлана.


Виявилося, що чоловік не приїхав, тому що його батьку робили операцію на сердці. Насправді він дуже хотів приїхати, але обставини не дозволили. Микола чекав на Світлану разом з сином вдома.