Прем'єра "Краси по-українськи" вже сьогодні в ефірі "1+1"

Прем'єра "Краси по-українськи" вже сьогодні в ефірі "1+1"

Сьогодні о 21.15 в ефірі "1+1" прем'єра розважального реаліті-шоу "Краса по-українськи".

Поделиться:

Сьогодні о 21.15 в ефірі "1+1" прем'єра розважального реаліті-шоу "Краса по-українськи". Героями першого випуску стануть тренер "Голосу країни" Олег Скрипка і співак Віталій Козловський. Ведучий шоу - Юрій Горбунов.

Нагадаємо, в "Красі по-українськи" зірки вирушають у віддалені куточки Україна і проводять конкурс, де обирають найкрасивішу дівчину регіону. Переможниці приїжджають до Києва, щоб поборотися за приз у 100 000 гривень.

У першому епізоді Юра Горбунов розподілить між зірками регіони, в які вони поїдуть. "Жеребкування" знімали на фермі в 100 км від Києва.

- Ми спеціально знімали перший епізод в такому мальовничому місці, - розповідає Юрій Горбунов - Важливо було, щоб зірки відразу зрозуміли, що їх очікує в селах, і були готові. Треба віддати їм належне - хоч вони й не очікували такого повороту подій, від участі не відмовився ніхто.

- "Краса по-українськи" зацікавила мене не тим фактом, що дівчата з села приїдуть до столиці і стануть городянками, - коментує свою участь в шоу Олег Скрипка. - Навпаки, в цьому проекті йде популяризація регіонів. Це важливо. Регіон, який випав мені, дуже цікавий: люди, кухня, щирість, прийом, колорит. Можливо, глядачі навіть зацікавляться тим, щоб туди приїхати. І взагалі, задумаються, що у нас країна дуже різноманітна, дуже цікава і дуже багата.

- Для мене "Краса по-українськи" - це можливість вкотре переконатися, що в Україні дуже красиві дівчата, - ділиться враженнями Віталій Козловський. - Вони красиві не тільки душею, а й тілом. Але крім цього, в проекті є можливість заново розкрити жінкам відому істину: "не родися красивою, а ставай красивою".

Слідом за Скрипкою та Козловським в регіони поїдуть: Руслана Писанка, Лідія Таран, танцювальний тандем Олена Шоптенко-Дмитро Дікусар та Валерій Харчишин з музикантами гурту "Друга ріка".

Не пропустіть! "Краса по-українськи" щосереди о 21.15 на "1+1".