Прем'єра реаліті "Мамо, я одружуюсь?" в ефірі 1+1 відбудеться 11 вересня

Прем'єра реаліті "Мамо, я одружуюсь?"  в ефірі 1+1 відбудеться 11 вересня

Чоловіки, вибираючи собі дружину, рідко прислухаються до порад своїх мам. А даремно!

Поделиться:

Чоловіки, вибираючи собі дружину, рідко прислухаються до порад своїх мам. А даремно! Тому що майбутня свекруха завжди краще знає, яка саме жінка потрібна її синові. Але знайшлися такі, хто готовий не лише підкоритися мамі, а та прийняти її вибір на очах у мільйонів телеглядачів. 11 вересня ви побачите їх в ефірі 1+1 в новому реаліті-шоу "Мамо, я одружуюсь?".

Отже, чотири закоренілих холостяка зважилися на незвичайний для себе експеримент - довірити мамам вибрати для них наречених. Мамусі підійшли до справи рішуче: з декількох десятків розумних і красивих претенденток вони вибирають трьох - найбільш підходящих, на їх погляд. Щоб хлопці не відчували себе зайвими в такому делікатному питанні, їм дозволяють вибрати ще одну дівчину на свій смак.

На кілька тижнів мами з дівчатами поселяються в будинку, де їх чекає дуже насичена програма. Потенційним невісткам доведеться пройти через найрізноманітніші і несподівані випробування: вони будуть готувати, стригти газони, доглядати за улюбленими собачками мам, співати, прибирати в будинку, вирулювати з конфліктів і навіть вибирати вечірній стиль для потенційних свекрух. Головне - не втрачати терпіння і гарного настрою, адже у мам є повне право зробити з фаворитки вигнанницю!

Чоловіки періодично навідуються до будинку, щоб дізнатися, як просуваються справи та запросити одну з дівчат на побачення.

Залишиться тільки одна. Цікаво, чи співпадуть думки синів і їхніх мам?

- Всього в шоу беруть участь 4 сім'ї "мама-син";
- Кожна мама вибирає трьох дівчат, кожен хлопець - одну, таким чином, в будинок в'їжджають мама і чотири дівчини;
- Сім'ї не зустрічалися під час експерименту: для мам і дівчат вибрали чотири будинки у різних районах Києва та за його межами;
- Чоловіки - привабливі об'єкти для заміжжя: в шоу беруть участь відомий столичний фотограф, успішний бізнес-менеджер, справжній знавець кіно і американський футболіст!

Не пропустіть - по вівторках о 20.15 на 1 +1!