Принци шукатимуть своє кохання на "1+1"

Принци шукатимуть своє кохання на "1+1"

Канал "1+1" готує у новому сезоні своїм глядачкам приємний сюрприз - шоу, в якому шукати справжнє кохання будуть справжні принци!

Поделиться:

Канал "1+1" готує у новому сезоні своїм глядачкам приємний сюрприз - шоу, в якому шукати справжнє кохання будуть справжні принци! Вони вирушать на пошуки своєї єдиної до Одеси - найромантичнішого міста України. "Принц бажає познайомитися в Одесі" - шоу про важкі пошуки справжніх почуттів. 

Герої проекту - справжні титуловані аристократи. Вони багаті, шановані, впливові й знамениті. Але як знайти другу половинку, якщо немає впевненості, що люблять тебе, а не твої гроші й титул?! Саме тому три принци-іноземці вирушили туди, де їх ніхто не знає, в Україну, аби спробувати знайти своє щастя. В Одесі вони житимуть як звичайні українці. Принцам доведеться ходити на роботу, облаштовувати побут, їздити в громадському транспорті й жити на одну середньостатистичну українську зарплату. І все це заради того, щоб зустріти в Україні дівчину своєї мрії.

Головна інтрига шоу полягає в тому, що тільки глядачі з першої хвилини будуть знати всю правду про принців. Оточення головних героїв: сусіди, колеги, дівчата, з якими зустрічаються аристократи, - до певного моменту не знатимуть, ким насправді є ці іноземці.

- Драматизм шоу будується на інкогніто героїв, - кажуть продюсери "Sister's Production". - Як учинить чоловік, який хоче справити на жінку незабутнє враження? Звичайно, похвалиться тим, чого  досяг у житті. Ми позбавляємо героїв такої можливості. Єдині їхні козирі - це чарівність, щирість і душевність. Від епізоду до епізоду глядач буде переконуватися в тому, що принци - теж люди, і ніщо людське їм не чуже. Вони голодують, хворіють, плачуть, сваряться і навіть б'ються. Вирвані зі звичного життя, принци весь час перебувають у стресі - вони вже не контролюють почуттів і емоцій. Але зрештою обов'язково переможе кохання - інакше навіщо вірити в казки?

Виробництво проекту веде команда "Sister's Production".

В ефір "1+1" проект вийде у новому сезоні.