Призове місце на "Новій хвилі" знову дісталося вихідцям з "Голосу країни"

Призове місце на "Новій хвилі" знову дісталося вихідцям з "Голосу країни"

Харків'янка Ганна Корсун, добре знайома глядачам каналу "1+1" за участю у 4 сезоні вокального шоу "Голос країни", у складі групи The Pringlez завоювала третє місце на конкурсі "Нова хвиля"

Поделиться:

Харків'янка Ганна Корсун, добре знайома глядачам каналу "1+1" за участю у 4-му сезоні вокального шоу "Голос країни", у складі групи The Pringlez завоювала третє місце на конкурсі "Нова хвиля".

Торік бронзовим призером конкурсу став В'ячеслав Рибіков, який, як і Ганна, брав участь у "Голосі" у складі команди Сергія Лазарєва.

Нагадаємо, у "Голосі країни" Ганна дійшла до чвертьфіналу. Взяти участь у проекті її вмовили колеги-музиканти і чоловік. Незважаючи на те, що перемогу в конкурсі вона не здобула, "Голос" допоміг дівчині позбутися комплексів і голосно заявити про себе.

Зазначимо, зараз проходять завершальні кастинги шостого сезону головного вокального шоу України "Голос країни". 17 -18 жовтня та 24 - 25 жовтня пройдуть відбори в Києві. Взяти участь у прослуховуваннях можна прийшовши у зазначені дати за адресою проспект Глушкова 1, 12 павільйон ВДНГ.