Про що Тіна Кароль розповість сьогодні в ефірі "Світського життя"?

Про що Тіна Кароль розповість сьогодні в ефірі "Світського життя"?

Репортажі й відверте інтерв'ю співачки вийде в ефір сьогодні, о 22:20 на каналі "1+1"

Поделиться:

Знімальна група "Світського життя з Катериною Осадчою" провели один день із Тіною Кароль у Одесі. Репортажі й відверте інтерв'ю співачки вийде в ефір сьогодні, о 22:20 на каналі "1+1".

Ще зовсім недавно Одеса була "гарячою точкою" на карті України. Однак Кароль не побоялася приїхати сюди з концертом. 

"Я проти будь-якої війни. Коли люди кажуть: "Це ж все одно були сепаратисти" - це страшно! Загинули люди! А сльози матерів однакові ж. З іншого боку, ділити Україну не можна!" 

Говорячи про Одесу, Тіна здивувала Катю неочікуваним зізнанням:

"Для мене Одеса асоціюється з моїм другим коханням, - сказала вона. – Багато років тому я зустрічалася з одеситом. Ми приховували свої стосунки від усіх. А коли я приїжджала до Одеси, він возив мене на закриті пляжі, і ми сиділи спілкувалися під зірками". 

Після концерту Тіна вирушила вечеряти з Катею до легендарної одеської "Дачі" - на форшмак і оселедець. У відвертій розмові співачка вперше поділилася своєю громадянською позицією і розкрила багато особистих таємниць, про які ніколи не говорила раніше.  

Чому Тіна Кароль їхатиме з концертами в Крим, як війна на Сході торкнулася її сім'ї, які слова вона добирає для маленького сина, розповідаючи про смерть батька, і хто ж був "загадковим одеським коханням" співачки" - дивіться сьогодні у "Світському житті з Катериною Осадчою", в 22:20, на "1+1" і на сайті svitske.1plus1.ua.