"Пробіг під каштанами": для найменших киян організатори влаштовують пробіг у ходунках

"Пробіг під каштанами": для найменших киян організатори влаштовують пробіг у ходунках

За 21 рік історії "Пробігу під каштанами" в ньому взяли участь тисячі дітей різного віку.

Поделиться:

Ведучими "Пробігу під каштанами" стануть зірки каналу "1+1" Анатолій Анатоліч і Людмила Барбір.  Захід відбудеться у неділю 7 вересня в Києві, на Михайлівській площі о 9.00.

За 21 рік історії "Пробігу під каштанами" в ньому взяли участь тисячі дітей різного віку. Наймолодшому учаснику пробігу було всього 1,5 місяці. Звісно, він вийшов на старт не самостійно, а у мами на руках, проте зробив свій безцінний внесок у порятунок десятків життів дітей із вродженими вадами серця. Сьогодні всі малюки віком від 8 місяців можуть взяти участь у пробігу самостійно, адже саме для них вже другий рік поспіль проводиться "Пробіг в ходунках".

"Пробіг в ходунках", організований БФ "Пробіг під каштанами" та компанією NESTLE, – забіг для наймолодших учасників пробігу – малюків від 8 до 18 місяців, які ще не вміють самостійно ходити. Дітки подолають дистанцію в 10 метрів в ходунках, щоб ще раз довести всій Україні, що соціально відповідальними можна бути з перших днів життя. Зібрані в межах проекту кошти будуть використані для придбання необхідного обладнання та витратних матеріалів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Усі учасники "Пробігу в ходунках" отримають фірмові футболки та сюрпризи, а перша трійка малюків, яка покаже найкращий час на дистанції у 10 метрів (а значить відсвяткує свою першу спортивну перемогу!), отримає спеціальні призи.

До речі, "Сніданок з 1+1" та портал ТСН.ua стали генеральними інформаційними партнерами заходу. 

Новости по теме