У створенні трек-листа концерту "Океану Ельзи" вже взяли участь 13 тисяч користувачів

У створенні трек-листа концерту "Океану Ельзи" вже взяли участь 13 тисяч користувачів

Протягом вихідних за улюблені треки було віддано 13 тисяч голосів.

Поделиться:

8 серпня на сайті oe.1plus1.ua стартувало голосування за пісні "Океану Ельзи", що прозвучать на львівському концерті гурту в День Незалежності України.

Протягом вихідних за улюблені треки було віддано 13 тисяч голосів. Із усіх альбомів "океанівців" користувачі мають обрати 23 композиції – за "віком" новітньої України. На сьогодні список пісень-лідерів становлять такі композиції:

"Вставай", "Без бою", "Вище неба", "911", "Майже весна", "Більше для нас", "Відпусти", "Квітка", "Така, як ти", "Обійми", "На Небі", "Холодно", "Все буде добре", "На лінії вогню", "Susy", "Стріляй", "Не питай", "Там, де нас нема", "Зелені очі", "Стіна", "Я так хочу...", "Той день", "Rendez-Vous".

Ви ще встигаєте долучитися до створення сценарію грандіозного концерту легендарного українського гурту! Заходьте на oe.1plus1 і обирайте ті пісні, які близькі вашим душам.

Нагадаємо, у День Незалежності України, 24 серпня, "Океан Ельзи" зіграє грандіозний святковий концерт у Львові на стадіоні "Арена-Львів", а телеканал "1+1" транслюватиме подію в режимі прямого ефіру.