Реаліті "Міняю жінку" показало життя африканських "мажорів"

Реаліті "Міняю жінку" показало життя африканських "мажорів"

Киянка полетіла до Нігерії, потрапила в тамтешні трущоби і невимовно раділа, що буде жити у "будинку з дахом і вікнами".

Поделиться:

Нігерійська родина, яка взяла участь у реаліті "Міняю жінку", є однією з найбільш заможних - але тільки у своєму районі.

Про це розказала знімальна група, яка супроводжувала в Нігерії українську маму Ксенію.

"Родина Бренди та Алекса - середнього достатку. Вони не мешкають у столиці, але в своєму районі – так, вони заможні. У них є електрогенератор, плазмовий телевізор. А ще є два автомобілі – свій у чоловіка і свій у дружини, хоч і 1980-х років", - розказали творці "Міняю жінку".

Алекс працює журналістом, багато пише про екологію у місцевій газеті. Бренда - шкільна вчителька. Родина живе у передмісті столиці Нігерії Абуджі.

У своєму районі вони є знаними людьми. Саме Алекс допоміг команді "Міняю жінку" отримати у місцевих чиновників дозвіл на зйомки, без якого в Нігерії не можна з'являтися на вулиці з камерою чи навіть фотоапаратом.

Нагадаємо, киянка Ксенія після прогулянки нігерійськими трущобами дуже зраділа, що буде мешкати у "будинку, де навіть вікна є".

"Я відчуваю, що тут живуть африканські мажори", - раділа Ксенія, потрапивши до домівки Алекса та Бренди.

Українській мамі Бренда залишила на тиждень 200 доларів.

"В Нігерії на 5 доларів можна купити багато фруктів. А молочні продукти, м'ясо, ковбаса – дуже дорогі. Наприклад, 250 грамів сиру обійдеться у 10 доларів", - розповіла знімальна група "Міняю жінку".

Нагадаємо, нігерійка Бренда та киянка Ксенія на тиждень зайняли місце одна одної. Обидві жінки - шкільні вчительки.

Обмін Україна-Нігерія став найбільш небезпечним за всю історію проекту. В Африці українську маму скрізь супроводжував озброєний охоронець.

Реаліті "Міняю жінку" онлайн дивіться на сайті 1+1 у розділі "Відео".