Редактор шоу "Міняю жінку" - про найнестандартнішу сім'ю в історії проекту

Редактор шоу "Міняю жінку" - про найнестандартнішу сім'ю в історії проекту

Цього вівторка глядачі "1+1" побачили випуск шоу "Міняю жінку", героями якого стала сімейна пара і родинний трикутник. 

Поделиться:

Цього вівторка глядачі "1+1" побачили випуск шоу "Міняю жінку", героями якого стала сімейна пара і родинний трикутник. Історія двоєженця Дмитра  із Луганська вразила Україну й надихнула на роздуми самих творців програми. Враженнями від спілкування з найнестандартнішими персонажами програми поділилася редактор шоу Наталія Кликова-Волянюк.

 

"Діма любить Галю. Діма любить Діну. Галя+Діна=ДРУЖИНА

Вони знають, що таке КОХАННЯ. Усі троє знають.

Щасливі разом?

Він не розділяє своїх дівчаток: "До Діни йшов – Галки бракувало, повертався – за Діною сумував. А двох об'єднав – просто ідеальна картинка виходить".

Від кохання бувають діти. У цій сім'ї їх троє. Аміна – старша. Дамір і Сабіна – молодші, ровесники. Вони народилися з різницею у два місяці!

Усі діти між собою рідні, оскільки їхні мами – двоюрідні сестри. Із приводу цього Діма любить розповідати історію: як із пологового будинку забирав дружину з немовлям, і лікарі за традицією від усієї душі бажали якнайшвидше повернутися. "Ви не уявляєте, - каже Діма, - наскільки швидко я сюди повернуся". Лікарі услід посміялися, а Діма то повернувся за два місяці, коли народжувати прийшла друга дружина. Лікарі прийняли одну за іншу, диву давалися, а Діма їм забивав баки, мовляв, у кореянок вагітність коротша.

У цій сім'ї багато сміються і якось надто легко сприймають життя.

Говорять, не витримуючи пауз; ідуть, не озираючись; дивляться в очі, не відводячи своїх.

На дріб'язок не розмінюються: якщо подарунок – так Лексус; якщо дім, так із сосновим бором на території.

Все у них надто легко. Настільки, що…

"У мене тут багато питань!" Христина окинула впевненим поглядом просторий дім. "Тут немає сім'ї, тут не пахне спокоєм".

Успішна, сильна, самодостатня. Бізнес, квартира, машина. Молодий чоловік. Неодноразово починала "з нуля". Двоє дітей. У них чудова англійська, хороша німецька, гітара і спорт.

Христина знає ціну затишку. Ще краще знає ціну собі.

"Я не дозволю, щоб мого Чоловіка зі мною ділила ще одна жінка. Я не дозволю, щоб мені в спину дихала Інша". Або бери своє, або дай дорогу. Не зраджуй себе.

"Не зраджувала! Я йшла за собою… Люблю Його. Так, що в себе більше нікого й не пустила. Люблю. Закривала обличчя. Від каміння. Від людей. Від своєї ж рідні. А ти розумієш, що таке ЛЮБЛЮ? – Дінка – тигриця. Друга. Без претензій до свого статусу. Якій уже давно нічого не страшно. Яка здатна захистити своє, навіть, якщо доведеться битися на життя.

У коханні народжуються діти. У цій сім'ї їх було четверо. На піку любові в трикутнику пішов первісток Діми й Галі – Ринат. Пішов, щоб батьки зупинилася. Затихли. Дихнули. І знову пішли.

Вибір зробили Жінки.

Тепер цей вибір доводиться захищати.

Діма любить Галю. Діма любить Діну. Галя+Діна=ДРУЖИНА

Вони знають, що таке КОХАННЯ. Усі троє знають.

Щасливі разом?!"

Як відбувався незвичний обмін, дивіться у випуску шоу "Міняю жінку":