DZIDZIO у Сніданку з 1+1 розповів, яким насправді був Кузьма

DZIDZIO у Сніданку з 1+1 розповів, яким насправді був Кузьма

Дзідзьо розповів, яким насправді був Кузьма

Поделиться:

Рівно рік тому пішов із життя Андрій Кузьменко. Однак Україна і досі не може оговтатися від втрати. Разом із усіма у скорботі перебуває давній друг "Скрябіна" DZIDZIO. Цього дня він прийшов до програми Сніданок з 1+1, аби разом із глядачами й ведучими згадати найдушевнішого музиканта, якого жартома називає своєю "першою вчителькою".

"Він учитель, друг, психолог. Найбільше я любив ті навчання, коли ми приїздили до нього в Київ. Ми з колегою за гуртом Лесиком ночували у Кузьми вдома. Світлана робила нам їсти. А ми підіймалися нагору, де була студія. І Андрій завжди показував, що він слухав, розповідав, які пісні йому подобалися. Запитував, що до вподоби нам, радився. Я пам'ятаю, одного разу він попросив вибрати варіант пісні "Місця щасливих людей". І я вибрав. То моя найулюбленіша пісня" - із захватом розповів DZIDZIO.

Окрім того, бородань зінався, що у порівнянні з енергійним Андрієм завжди був дуже повільним.

"Кузьма був людиною-блискавкою. Він багато встигав, багато робив і не ставив зайвих питань. А коли казав: "Приїздіть". Це означало, що треба їхати бігом, зараз", - поділився спогадами виконавець. А також порадив колегам не забувати пісень "Скрябіна" і бодай по одній співати їх на своїх концертах.

Детальніше – у Зірковому дайджесті онлайн:

">Як DZIDZIO виступав на Скрябін: Коцерт пам'яті дивіться у відео.

Новости по теме