Римські канікули "Інспектора Фреймут" та перевірка в Івано-Франківську

Римські канікули "Інспектора Фреймут" та перевірка в Івано-Франківську

Місце зустрічі змінити не можна - 1 жовтня на глядачів каналу "1+1" чекатиме нова пригода з Ольгою Фреймут

Поделиться:

Місце зустрічі змінити не можна - 1 жовтня о 22:30 на глядачів каналу "1+1" чекатиме нова пригода з Ольгою Фреймут та її самовідданою командою в народному реаліті-шоу "Інспектор Фреймут". Цього разу відома захисниця прав споживачів перевірятиме івано-франківські заклади громадського харчування та легендарний фаст-фуд Рима.

Піцерія "Pinsere",  топ-заклад за версією TripAdvisоr, розташована в самому серці Італії та популярна настільки, що черга в цьому закладі блокує  під'їзд до сусіднього готелю. У чому секрет такої популярності та який він, зворотний бік італійської кухні,  дивіться вже завтра о 22:30.

А в Івано-Франківську Ольга проінспектує стародавній та мегапопулярний фаст-фуд "Пиріжкова", гостромодне кафе "Фабрика", яким пишається все місто, ресторан "Пасаж Гартенберг", аутентичний Zinger-паб та тематичну "Світлицю Мулярова".

Таємний агент Фреймут, що працював під прикриттям, виявив кричущі порушення: власник одного закладу труїть щурів забороненим методом – розкидає отруту по всій кухні, ризикуючи життям своїх гостей!

Ще в одному закладі Івано-Франківська безкомпромісна Ольга Фреймут викупить усю продукцію, щоб урятувати відвідувачів від небезпеки.

Де готують страви з обрізків гнилих продуктів, придбаних підприємливими  рестораторами за півціни на базарі, та які неприпустимі порушення Фреймут виявила в популярній римській піцерії, дивіться вже завтра, 1 жовтня, о 22:30 на каналі "1+1".