Різдвяна історія: Тіна Кароль розповіла про неймовірне вбрання

Різдвяна історія: Тіна Кароль розповіла про неймовірне вбрання

"Різдвяна історія з Тіною Кароль" – це унікальний кінопроект виробництва "1+1 Продакшн", що розповідає про багатовікові традиції і духовні цінності. Головні ролі в ньому виконали співачка Тіна Кароль і переможець шоу &qu

Поделиться:

"Різдвяна історія з Тіною Кароль" – це унікальний кінопроект виробництва "1+1 Продакшн", що розповідає про багатовікові традиції і духовні цінності. Головні ролі в ньому виконали співачка Тіна Кароль і переможець шоу "Маленькі гіганти" Євген Лебедин.

В ефірі каналу 1+1 музичний фільм вийде у Святвечір, 6 січня. Тіна Кароль зворушливо виконає найулюбленіші українські колядки. І, як з'ясувалося, дивовижні сукні української співачки теж достойні уваги.

Тіна Кароль розповіла:

"Різдвяна історія – український продукт у всіх розуміннях. Звучать тільки українські пісні, над образами працювали українськи дизайнери. Деякі сукні – шлилися, деякі – нам просто надавали. Був дуже зворушливий момент, в одній із частин фільму, коли ми знімали середньовічний костюм, 19 сторіччя. Це був український традиційний костюм. І я дуже хвилювалася, коли знімалася в ньому, щоб не пошкодити. Дякую колекціонерам, які його надали".

Нагадаємо, частина зйомок цього музичного фільму проходила в унікальних декораціях "Софії Київської". За словами адміністрації національного заповідника, така можливість була надана телеканалу "1+1" ексклюзивно, завдяки незвичайній ідеї фільму - нагадати людям про важливість традицій і розповісти про духовну спадщину українців.

Різдвяна історія з Тіною Кароль, анонс:

Новости по теме