Рому Сасанчина запросив хор ім. Верьовки

Рому Сасанчина запросив хор ім. Верьовки

Учасник вокального проекту "Голос. Діти" отримав багато перспективних творчих пропозицій.

Поделиться:

Учасник вокального проекту "Голос. Діти" отримав багато перспективних творчих пропозицій.

10-річний Рома Сасанчин із села Садки Тернопільської області запам'ятався глядачам "1+1" щирою посмішкою, світлим поглядом і чудовим виконанням композиції Mamma. Після епізоду за участю Роми шанувальники шоу "Голос. Діти" охрестили хлопчика українським Робертіно Лоретті.

На жаль, після "сліпого" прослуховування Рома не зміг продовжити свою участь у проекті - зіркові тренери не розвернули до хлопчика свої крісла. Рома до останнього не вірив у це, адже він так сподівався потрапити до команди Олега Скрипки.

Але навіть така нетривала участь у проекті може стати успішною для наших конкурсантів. Наступного після виходу програми дня на адресу каналу "1+1" і проекту "Голос. Діти" з усіх куточків України почали надходити творчі пропозиції для Роми.

Бажання допомогти 10-річному таланту виявили меценати, продюсери та керівники різних навчальних закладів. Так, український співак Віктор Павлік, у якого найближчим часом відбудеться музичний фестиваль, вже запланував у свій концертний графік дует з Ромою. Переможець "Голосу країни" Іван Ганзера запропонував хлопчикові записати спільну пісню. Крім того, для юного виконавця в будь-який момент відкриті двері школи-інтернату гуманітарно-естетичного виховання у Черкаській області. Народний депутат готовий оплатити навчання Роми в столичному інституті музики ім. Глієра. І вже сьогодні Рома Сасанчін відправляється на прослуховування в хор ім. Верьовки!

Телеканал "1+1" і проект "Голос. Діти" стежитимуть за змінами у творчій долі Роми Сасанчіна та інших конкурсантів.

__________________________________________________________________

"Голос. Діти"- українська адаптація популярного формату The Voice Kids (Talpa, Голландія). Україна стала першою країною, яка адаптувала The Voice Kids.

Переможець шоу отримає престижну нагороду - курс навчання в LA Music Academy.

"Голос. Діти" звучить щонеділі о 20.15 на "1 +1"