Розпочато попередній продаж книги "94 дні. Євромайдан очима ТСН"

Розпочато попередній продаж книги "94 дні. Євромайдан очима ТСН"

Телевізійна Служба Новин каналу "1+1" на Форумі видавців у Львові презентувала мультимедіапроект "94 дні. Євромайдан очима ТСН"

Поделиться:

Телевізійна Служба Новин каналу "1+1" на Форумі видавців у Львові презентувала мультимедіапроект "94 дні. Євромайдан очима ТСН" http://euromaidan.tsn.ua. Він складається з книги, своєрідного підручника історії, що ґрунтується на матеріалах випусків новин ТСН, та з документального інтернет-проекту, де день за днем відтворено історію Революції Гідності в фотографіях, спогадах та відео.

Книгу "94 дні. Євромайдан очима ТСН" вже можна замовити в книжковому інтернет-магазині Yakaboo або на сайті cпецпроекту про Євромайдан.

"Людська пам'ять дуже коротка. Ця книжка для всіх нас про Євромайдан, про Революцію Гідності. Я б хотіла, щоб ця книга була в шкільних бібліотеках, бо це хороший підручник з історії цих 94-х днів", - розповідає натхненник та головний редактор проекту Тетяна Пушнова,  в минулому шеф-редактор ТСН, а зараз продюсер міжнародного телеканалу Ukraine Today.

Книга "94 дні. Євромайдан очима ТСН" -  це колективне бачення  журналістів, операторів, редакторів і ведучих ТСН, для кожного з яких Євромайдан став не лише роботою, а й важливою сторінкою життя. За матеріалами команди ТСН в фотофактах та спогадах відтворено хронологію подій Революції Гідності.

Сама книжка побачить світ у річницю революції  - 21 листопада. "94 дні. Євромайдан очима ТСН" до друку готує видавництво "Основи".