Руслан Квінта розповів, чим на кастингу "Маленьких гігантів" вражали дітлахи

Руслан Квінта розповів, чим на кастингу "Маленьких гігантів" вражали дітлахи

Кастинги нового дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" на "1+1" у розпалі. 

Поделиться:

Кастинги нового дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" на "1+1" у розпалі. Команда проекту вже опрацювала тисячі анкет і подивилася виступи сотень маленьких талантів: вокалістів, танцюристів, акторів. А також талантів оригінального жанру: розмовного, комедійного, маленьких пародистів, вундеркіндів, дітей-індиго, надзвичайно кмітливих і дотепних, безпосередніх дітей.

В інтерв'ю сайту ТСН.ua музичний продюсер проекту, композитор Руслан Квінта поділився враженнями від кастингу.

- Руслане, ви були музичним продюсером проектів "Голос країни" та "Голос. Діти", де працювали переважно з вокалістами. Але зараз вам доводиться мати справу з різного роду талантами. Що нового відкрили для себе?

- Я вражений тим, наскільки різнобічно розвинені та унікальні наші діти. Під час кастингів "Голосу країни" та "Голос.Діти" я бачив величезну кількість приголомшливих вокалістів, але я й уявити не міг, який пласт інших талантів нам ще належить відкрити. Упевнений, глядачі будуть вражені. Тепер я можу з упевненістю заявити, що Україна багата не тільки голосами, але й танцюристами, акторами і маленькими вундеркіндами.

- Хто з діток, які прийшли на кастинг, здивував вас найбільше?

- Традиційно, дуже багато талановитих вокалістів. Незважаючи на те, що за правилами шоу досвід виступу на великій сцені мати не обов'язково, багато учасників "Голос.Діти" все ж приходять спробувати себе в "Маленьких гігантах". Але є і діти, які не брали участь в жодних шоу. Наприклад, 9-річний хлопчик вразив мене надзвичайно сильним голосом. Коли він виконував складну композицію "Luna Tu", мурашки бігли шкірою. Не віриться, що такий малюк володіє таким дорослим вокалом. Величезне враження на мене справили маленькі танцюристи різних жанрів: брейк, джаз, контемп. Техніка виконання танцю і трюки, які вони роблять, - це просто щось приголомшливе. Коли 8-річний хлопчик танцює брейк і виконує стійку на голові, я розумію, що не кожен дорослий це фізично зможе зробити. Крім того, діти добирають дуже незвичайну і глибоку музику до своїх номерів, вони вкладають емоційний посил, а це дуже цінно.

- А діти-індиго приходили?

- Так, всіх карт зараз не відкриватиму, але можу сказати, що це щось із серії фантастики. Є хлопчик з унікальними математичними здібностями, інший знає назви, ареал проживання і систему харчування всіх жуків на планеті. Мало того, він з таким натхненням і зацікавленістю про це розповідає, що захоплює буквально з перших слів.

- Що б ви могли порадити батькам таких унікальних талановитих дітей?

- Я як тато можу сказати, що свою дитину потрібно підтримувати і направляти. Якщо ви бачите, що вона виявляє щиру цікавість до чогось, це обов'язково потрібно розвивати, і водночас не змушувати займатися нелюбою справою. Мене, наприклад, в дитинстві ніхто не спрямовував, та й шоу такого рівня не було. А зараз у дітей є безліч можливостей для розкриття свого потенціалу, чому б ними не скористатися.

Нагадаємо, відкриті кастинги в талант-шоу "Маленькі гіганти" триватимуть до середини липня. Наступна серія відбудеться 10-12 липня і 18-19 липня в 12-му павільйоні ВДНГ. Для участі у кастингу необхідно заповнити анкету.