Руслан Сенічкін презентував обкладинку своєї першої книжки

Руслан Сенічкін  презентував  обкладинку своєї першої книжки

Руслан Сенічкін у Львові зустрівся з шанувальниками та презентував обкладинку кулінарної книжки, а також організував частування та подарунки. Подія відбулася в межах міжнародного Форуму видавців.

Поделиться:

Цієї суботи, 13 вересня, на кулінарному майданчику Форуму видавців у львівській "Терасі на Ринку" Руслан Сенічкін, телеведучий 1+1, презентував ідею та обкладинку першої кулінарної книжки "Сніданки" і обговорив її з громадою. Добрі відгуки додають Руслану натхнення для подальшої роботи над книжкою, яка може з'явитися у книгарнях України вже в листопаді цього року. Сенічкін разом із львівським кухарем Оксаною Солук організував майстер-клас приготування осінніх мафінів з виноградом та сиром, а також почастував гостей фірмовим печивом. Усі присутні отримали листівки з рецептом мафінів та уважно стежили за процесом.

На зустріч із ведучим кулінарної рубрики "Сніданку з 1+1" Русланом Сенічкіним завітало чимало львівських шанувальниць і сімей з різних куточків України. Були господарочки з Маріуполя, Києва, Луганська.  Руслан розповів, що нині він та його команда активно працюють над книжкою, до якої потраплять рецепти органічних вітамінних сніданків усіх пір року: зими, весни, літа й осені. Важливо, що Сенічкін в укладенні збірки орієнтується на смаки людей, тож він і далі колекціонує цікаві рецепти й поради. Гості змогли записати свої побажання та сімейні рецепти у спеціальний презентаційний примірник книжки. Найкращі Руслан повторить у своїй кулінарній рубриці в ефірі, а деякі ввійдуть до збірки.

"Львів - це настрій, це життя, це історія, це цікаві очі львів'ян. Кожен закуток, кожен провулочок, кожен будинок пам'ятають події життя інших поколінь. Львів - дуже смачне місто. В ньому господині вміють готувати, знаходити кращі продукти і, найголовніше, з відкритою душею ділитися своїми кулінарними секретами", - каже ведучий.

День презентації випав на вихідний. У суботу в Місті Лева можна було зустріти багато молодят. Деякі подружжя скористалися шансом поспілкуватися та сфотографуватися на згадку з відомим ведучим.

До речі, несподіванкою для всіх став візит на майданчик гості з Києва, ведучої "Світського життя" Каті Осадчої, яка привітала Руслана, взяла в нього інтерв'ю та долучилася до розмови про гастрономічні смаки. Катя розповіла, як вона навчилася пекти млинці з кабачків, страву цього сезону.

По закінченні заходу Руслан частував гостей смачними свіжовипеченими мафінами, а також пісочним печивом від "Сніданку". Найактивніші учасники зустрічі отримали в подарунок теплі "плетені" чашки для ранкового чаю від "Сніданку з 1+1" та Wannabe Decor.

Варто згадати, що ще недавно Руслан Сенічкін не наважувався навіть підійти до плити, а тепер уже готує до друку кулінарну книжку на 220 сторінок.

"Події, які відбуваються в житті вперше, запам'ятовуються назавжди.  Колись я вперше смажив яєчню, а вона пригоріла. Вперше випікав пиріг – забув покласти начинку... Але я не зупинявся і готував, готував, і в мене зрештою виходило!  І от я вже готую до друку першу кулінарну книжку, а допомагає мені класна команда  "Сніданку з 1+1"! Цю добірку ми робимо для всіх, хто хоче вперше щось приготувати. Люди, не бійтеся, у вас все вийде!", - ділиться емоціями Сенічкін