Руслан Сенічкін розповів прихильницям, якою стравою спокусити чоловіка

Руслан Сенічкін розповів прихильницям, якою стравою спокусити чоловіка

Народний кулінар порадив частувати другу половинку пюре із селери

Поделиться:

Ведучий "Сніданку з "1+1", народний кухар Руслан Сенічкін завжди охоче дає поради своїм відданим глядачкам і читачкам. Прихильниці знають, що зірковий кулінар може порекомендувати рецепти на всі випадки життя, тому не соромляться запитувати навіть про інтимне. Так, під час презентації першої збірки Руслана "Сніданки" одна з гостей поцікавилася, якою стравою можна спокусити чоловіка. Мовляв, існує ж якийсь "приворотний засіб"!

"Ви хочете приготувати страву чоловікові, який просто упаде від задоволення серед хати?" - засміявся Руслан.

Неочікуване питання від презентабельної панянки дещо збило з пантелику телеведучого, та за кілька секунд він уже надав на нього відповідь.

"Треба готувати пюре з селерою. Ця ж рослина – відомий афродизіак. Ви знаєте, що легендарний серцеїд Казанова до похилого віку зберігав чоловічу силу, тому що корінь селери завжди був у його раціоні?" - звернувся до своєї гості Руслан і наголосив, що задля збагачення енергією варто споживати саме корінь, а не стебло.

До речі, рецепти страв, із-поміж складових яких є селера, можна знайти у кулінарній книзі Сенічкіна "Сніданки". Ви ще встигаєте замовити видання на сайті: http://snidanok.1plus1.ua/