Руслан Сенічкін став автором спецвипуску журналу "Viva!" про Майдан

Руслан Сенічкін став автором спецвипуску журналу "Viva!" про Майдан

Ведучий "Сніданку з "1+1" Руслан Сенічкін ніколи не приховував свою громадянську позиція. Щодня після ефіру своєї програми він прямував на Майдан

Поделиться:

Ведучий "Сніданку з "1+1" Руслан Сенічкін ніколи не приховував власної громадянської позиції. Щодня після ефіру ранкової програми він прямував на Майдан. Там він і назбирав цікаві історії звичайних людей, які стали героями. Зокрема, й героями нового випуску журналу "Viva!".

Днями в студії ранкової програми "Сніданок з 1+1" головний редактор журналу Іванна Слабошпицька презентувала нове число видання, яке називається "Обличчя Майдану".

"Ми не могли залишатись осторонь подій, що відбувались за вікнами нашої редакції. Вранці ми приходили на роботу, а ввечері, як і всі громадяни, прямували на Майдан та допомагали хто чим міг", – каже Іванна.

Цього разу номер присвячено не зіркам шоу-бізнесу, спорту, театру чи кіно. В журналі немає політичних оцінок подій, фотографій політиків. Тут герої пекельних дев'яноста днів, звичайні українці: бійці самооборони та художники, священики й лікарі, письменники й водії, журналісти та поети, Михайлівський собор та Небесна сотня... Редакція зібрала фотографії найкращих майстрів країни за період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року. Тут зафіксовано кожну мить Майдану.

Варто зауважити, що цей номер повністю соціальний: всі кошти від продажів журналу буде направлено родинам загиблих. Усі, хто працював надвипуском відмовилися від гонорарів: редактори, журналісти, художники, фотографи… А Руслан Сенічкін відмовився навіть від свого авторського примірника, і купив журнал для себе й своїх близьких.