Руслан Сенічкін з командою "Сніданку з "1+1" нагодував киян ароматними млинцями

Руслан Сенічкін з командою "Сніданку з "1+1" нагодував киян ароматними млинцями

Ведучі ранкового шоу "Сніданок з "1+1" Руслан Сенічкін та Анатолій Анатоліч стали учасниками Фестивалю вуличної їжі, який відбувся у ці вихідні у Києві.

Поделиться:

Ведучі ранкового шоу "Сніданок з "1+1" Руслан Сенічкін та Анатолій Анатоліч стали учасниками Фестивалю вуличної їжі, який відбувся у ці вихідні у Києві.

У суботу, 26 квітня, усі спраглі смачно попоїсти на вулиці могли скуштувати фірмові кольорові млинці від Руслана Сенічкіна. Рецепт цих ніжних млинців вигадав сам ведучий. Таємниця їхнього приготування – це додавання натуральних барвників, на основі морквяного та бурякового соку, а також шпинату.

До речі, всі продукти, з яких готувала команди "Сніданку", були виключно натуральними.  Також до меню увійшли такі страви: брускети зі смаженими баклажанами, томатами та сиром "моцарела", вершковим сиром та зеленню, оселедцем та маринованою цибулею і гранатом, фахітас із соусом "сальса", компот (ягідний та грушевий з лаймом і корицею).

"Ми з командою "Сніданку" не вперше готуємо для такої великої кількості людей. У нас є досвід. Наприклад, минулого року на Львівському гастрономічному фестивалі "Львів на тарілці" ми готували деруни. Нагодували тоді понад 400 людей! Цього разу, за моїми підрахунками, ми приготували близько 250 різнокольорових млинців, 125 фахітас, 110 брускет та 40 літрів компоту. Додам, що у нас була насправді корисна їжа. Люди отримали задоволення, наситились! А ще їхні гроші будуть на добру справу. Акція була не тільки смачною, але й благодійною. Усі виручені кошти ми передаємо на добрі справи", - розповідає Руслан Сенічкін.

Під час фестивалю ведучий знявся у черговому випуску своєї постійної кулінарної рубрики "Правильний Сніданок". Отож дуже скоро глядачі матимуть шанс дізнатися докладний рецепт приготування його оригінальних млинців.

Скуштувати млинці від Руслана прийшла і його колега по "Сніданку з "1+1" Людмила Барбір.

"Я спробувала млинці зі шпинатом та сирною начинкою. Дуже сподобалося! Я великий експерт у млинцях, оскільки сама дуже люблю їх готувати для своєї родини. Для мене важливо, щоби млинець був пухкий та ніжний. Руслан чудово впорався з їх приготуванням. Візьму в нього рецепт",  - каже Барбір.

А от Анатолій Анатоліч на фестивалі торгував… насінням.

"Коли ми говорили про меню, я пожартував, що в моєму рідному місті – Кривому Розі – найпопулярніша їжа open air – це насіння. Жарти жартами, але на фестивалі врешті-решт їх я і продавав. Я згадав молодість, коли мені довелося працювати продавцем жіночого хутра. І ось я знову опинився за прилавком. Приємно, що деякі платили за стаканчик насіння більше його вартості, адже знали: всі кошти підуть на благодійність. Я продав два відра – білого та чорного насіння. Ми вийшли в "плюс" - це справді вигідний бізнес", - жартує Анатоліч.