Руслан Сенічкін жертвує сном заради рибалки

Руслан Сенічкін жертвує сном заради рибалки

Ведучий ранкового шоу "Сніданок" на 1+1 Руслан Сенічкін розповів про свою пристрасть з дитинства – риболовлю.

Поделиться:

Ведучий ранкового шоу "Сніданок" на 1+1 Руслан Сенічкін розповів про свою пристрасть з дитинства – риболовлю. Саме на неї ми вирушили з ведучим разом. Сьогодні в ранковому шоу в кулінарній рубриці "Правила сніданку" Руслан Сенічкін розповів, як приготувати смачну уху з впійманої риби. Або з купленої в маркеті, якщо Вам, як і Руслану, важливіший процес, а не результат рибалки.

"Рибалити навчив мене дід. У селі в діда-баби сам майстрував вудочки з дерева. Тоді ще складних вудок купити не можна було, а в селі під Кривим рогом бамбуку не знайдеш. Доводилось робити з дерев. Вирізав, волосінь з собою брав, крючки прив'язував," - згадує Руслан.

"Для мене рибалка – це можливість побути в прострації та нірвані, ні про що не думати. А навіть якщо думати – то на природі приходить найкраще рішення проблем," - розказує ведучий "Сніданку".

Зараз Руслан майже не має часу для свого захоплення. Професія телеведучого забирає багато часу: зранку ефіри, на які потрібно вставати пів на п'яту, ввечері підготовка до них. На сон лишається дві-три години обіднього часу та стільки ж вночі. Та навіть їх він інколи жертвує для риболовлі
.
"Буває пізно приходжу додому, хочеться поки марити в обід. Але їду в Українку, це кілометрів сорок за Києвом – це насиджене місце. Там багато рибаків, які й на вудку, й на поплавок ловлять, як завгодно. Зараз темніє вже пів на сьому, і, на жаль, нічого не розгледіти. А з квітня по серпень виїжджав до восьмої-дев'ятої вечора." Сидимо вже близько години після ранкового ефіру "Сніданку" на озерах в Пущій Водиці. Вудки в Руслана Сенічкіна завжди напоготові в багажнику машини. Поки ще нічого не впіймали. Руслан розчаровано закидає вудку знову.

"Клює! Ого! Я не очікував, навіть уже розчарувався. Круто! День вдався. Готуй сковорідку, - радіє Сенічкін, - Жартую, краще відпустимо. Я хоч і рибак, але люблю спортивну риболовлю. Завжди відпускаю рибу. Якщо захочу поїсти – то піду куплю на базарі".