Руслана розповіла про спільні з львівським хором плани на майбутнє

Руслана розповіла про спільні з львівським хором плани на майбутнє

За тиждень після фіналу проекту "Битва хорів", Руслана ділиться своїми враженнями від перемоги та спільними зі львівським хором планами на майбутнє.

Поделиться:

За тиждень після фіналу проекту "Битва хорів", Руслана ділиться своїми враженнями від перемоги та спільними зі львівським хором планами на майбутнє.

"Бог щедро нагороджує тих, хто йде тернистим шляхом", – розповіла Руслана під час онлайн-конференції – "За лаштунками проекту усі знають, наскільки ми виклалися, і як музиканти, і як люди. Коли ми почули, що виграв Львів, це було щось неймовірне, я в цей момент нічого не бачила і не чула, просто впала на коліна і почала плакати від щастя! І, хоча я вже дуже давно живу публічним життям, і це не перша моя перемога, я не соромлюся того, що моя реакція була настільки бурхливою. Просто я щаслива, що наші надзвичайні зусилля не були марними. Бог нас почув – і це велика радість для усіх нас!"

Переможці "Битви хорів" не збираються розслаблятися і зупинятися на досягнутому.

"Перемога несе в собі велику відповідальність. Я це зрозуміла ще після Євробачення. Після будь-якої перемоги ти мусиш тримати планку, і постійно її підвищувати. Тому все найскладніше для моїх хористів почнеться ось тільки тепер", - зізналася Руслана.

"Глядачі каналу 1+1 вже побачили, що хорове мистецтво – це величезна праця. Після перемоги я своїм підопічним відверто сказала, що мені недостатньо того рівня який ми маємо. Ми повинні постійно перевершувати себе і створювати щось принципово нове!", – розказала співачка.

В найближчих планах львівського хору запис нової пісні у рамках співпраці з Михайлівським собором. Руслана підтвердила наявність таких домовленостей безпосередньо із владикою собору.

Хористи за період проекту настільки здружилися, що мають надію працювати разом і надалі, а виграні гроші витратити саме на розвиток свого колективу:

"Коли ми йшли на кастинги, ми навіть і не знали про грошовий приз, ми йшли спробувати себе у хоровому співі. І зараз, коли ми стільки зробили, коли здобули таку омріяну перемогу, - ми не плануємо дробити виграш між членами нашого хору і розбігатися, а, навпаки, хочемо пустити гроші на подальший розвиток і, можливо, спільний проект з Русланою, якщо вона погодиться", - каже учасниця львівського хору Вероніка Дорош - "Мене довго вмовляти не доведеться!",відповідає Руслана (сміється).

Нагадаємо, що 5 січня 2014р. у фіналі проекту "Битва хорів" на 1+1 Руслана, як керівник львівського хору запропонувала розділити перемогу і виграні гроші з донецьким хором Злати Огнєвич. Під час онлайн-конференції, співачка підтвердила свій намір і наразі чекає на офіційну відповідь від донеччан.