Що допомогло перемогти команді Дантеса

Що допомогло перемогти команді Дантеса

Вчора у фіналі національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" на "1+1" визначився переможець проекту

Поделиться:

Вчора у фіналі національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" на "1+1" визначився переможець проекту - ним стала команда Володимира Дантеса у складі Жені Лебедина (оригінальний жанр), Каті Бойко (вокал), Лєри Цвіркунової та Влада Михайленка (хореографія) .

Боротьба була надзвичайно напруженою, розрив в одну десяту балу зберігався між конкурентами аж до останнього конкурсу.

"Ми з моїми дітлахами відчули неймовірний ураган емоцій, коли почули, що наша команда перемогла. Дівчатка плакали, хлопці стояли, як укопані. Команда Ірми - дуже сильний конкурент, але, я думаю, що нам допомогла наша згуртованість і командна гра. Ми з моїми переможцями обов'язково разом голосно відсвяткуємо цю важливу для нас подію днем розваг у дитячому центрі, вони цього варті!", - поділився емоціями наставник переможців Володимир Дантес.

Щоб здобути перемогу, кожен учасник виклався на всі сто. Марк Терентьєв із команди Ірми Вітовської ненадовго став режисером проекту "Маленькі гіганти", прочитавши довгий вірш про закулісся телевізійного процесу. Традиційно вірш для Марка написала його бабуся Світлана.

7-річний Женя Лебедин із команди переможців у черговий раз зворушив глядачів дорослим і глибоким віршем Володимира Висоцького "Я не люблю". При цьому хлопчик подолав свій страх висоти і під час номеру піднявся на триметрову декорацію.

"Шаргородський діамант" Саша Подолян, який полюбився глядачам своєю оперною манерою виконання знаменитих хітів, цього разу переспівав популярну пісню гурту "ВВ" "Країна мрій".

"Ми обираємо сьогодні не тільки команду переможців, ми обираємо наше майбутнє. Їм будувати нашу країну. Найголовніше, заради чого було створено наше шоу - це ви. Ви маленькі гіганти!", - поділилася суддя проекту Наталія Могилевська.

Учасники команди переможців отримали цінні подарунки: кубки переможців, планшети і путівку в дитячий табір "Артек Буковель".

Але нам цьому проект не закінчився. Наступної неділі глядачі побачать гала-концерт за участю всіх команд проекту.

Нагадаємо, телеканал "1+1" оголосив про відкриття кастингу в проект "Маленькі гіганти", заявку на який можна заповнити тут.