Що лишилося за кадром семи сезонів "Світу навиворіт" (ВІДЕО)

Що лишилося за кадром семи сезонів "Світу навиворіт" (ВІДЕО)

Вчора, 3 листопада, глядачі телеканалу "1+1" побачили 100-й ювілейний випуск тревел-шоу.

Поделиться:

Вчора, 3 листопада, глядачі телеканалу "1+1" побачили 100-й ювілейний випуск тревел-шоу "Світ навиворіт".

За 7 сезонів автор і ведучий програми Дмитро Комаров разом з оператором Олександром Дмитрієвим відкрили українцям десятки екзотичних країн.

"Для мене програма "Світ навиворіт", як дитина. Це понад п'ять років життя, сотні тисяч кілометрів, незліченна кількість переїздів та місць ночівлі і найголовніше – неймовірні знайомства з унікальними людьми і місцями, які цивілізація активно знищує. Скоро багато з них залишаться тільки в наших програмах. Для мене сота серія – це подія", - поділився своїми враженнями автор і ведучий Дмитро Комаров.

За 5 років подорожей глядачі побачили унікальну історію альбіносів Танзанії та кремацію в сакральному місці на березі річки Ганг, найбільш дике і маловивчене місце на планеті – індонезійську провінцію Папуа на острові нова Гвінея та разом із знімальною групою побували у кратері вулкану.

Читайте також: Найекзотичніші професії Дмитра Комарова

За цей час у Дмитра навіть з'явилася маленька африканська дочка Фріда - так з любов'ю Дмитро називає дівчинку, головну героїню сюжету про альбіносів. Випадкова зустріч з ведучим назавжди змінила її життя. 

Читайте також: Дмитро Комаров розповів, як змінилося життя альбіноски Фріди після "Світу навиворіт"

У ювілейному випуску Діма розгорнув український прапор на першому в історії програми і в своїй біографії шеститисячнику, легендарній вершині Болівії – Уайна Потосі (6088 м). Адже програма "Світ навиворіт" не тільки відкриває глядачеві світ, але й розповідає всьому світу про Україну. За ці 100 випусків шоу стало справжньою відеоенциклопедією з сучасної географії. 

Спогади, усі закулісні подробиці, те, що залишилось у пам'яті і серці Дмитра Комарова та оператора Александра Дмитрієва за ці сто випусків дивіться у ювілейному випуску "Світу навиворіт".