Що "Маленькі гіганти" попросили у Святого Миколая

Що "Маленькі гіганти" попросили у Святого Миколая

Учасники дитячого проекту телеканалу "1+1" напередодні світлого свята 19 грудня написали листа.

Поделиться:

Учасники дитячого проекту "Маленькі гіганти" телеканалу "1+1" напередодні світлого свята 19 грудня написали листа Святому Миколаю, в якому попросили, щоб в Україні настав мир.

Так, 7-річний Женя Лебедин, який запам'ятався глядачам дорослими думками і глибокими віршами, 5-річна Єва Коцюба, відома своїм непередбачуваним яскравим характером, і 6-річний "маленький принц" Марк Терентьєв описали в листі свої мрії і бажання.

"Дорогий Святий Миколай,

Я б хотів попросити тебе, щоб наступний рік був легшим і більш вдалим для всіх дорослих і дітей, щоб всі стали щасливими і більше посміхалися. Щоб у всіх діток, які живуть в дитячих будинках, з'являться батьки, а в Україні скоріше настав мир.


А для себе я б хотів попросити один вихідний день, який я міг би провести з сім'єю і пограти на планшеті. Дві мої мрії вже здійснилися - я взяв участь у проекті "Маленькі гіганти" і знявся в різдвяній казці "1+1". Дякую тобі за це! Тепер я мрію знятися в комедійному фільмі, потрапити в Діснейленд і отримати конструктор "Лего" "Зоряні війни". Дякую тобі за твою доброту! Я бажаю тобі, щоб на твоєму Північному полюсі припинився мороз і стало тепло, а краще переїжджай до нас в Україну", - написав "майбутній президент України" Женя Лебедин.

Харизматична Єва Коцюба побажала наступне: "Святий Миколай, хочу у тебе попросити здоров'я всім дітям та їх батькам. Щоб у всіх діток були мами і тата і улюблені іграшки. Я вела себе в цьому році нормально - і добре, і погано. Хотілося б отримати від тебе ляльку, яка вміє робити все, як справжній маленька дитина. Я буду її годувати, переодягати, колисати, змінювати підгузки, гуляти з нею на вулиці. Я буду її мамою. А моєму братові Глібу - машинку, тому що він теж поводився нормально".

Марк Терен розповів, що мріє про чарівну паличку: "Cвятий Миколай, я поводився добре цілий рік, принеси мені в подарунок маленьку зірочку на паличці, яка буде мене оберігати в темряві, щоб мені не було страшно. Я обіцяю, що наступного року я буду добре вчитися, слухатися маму, піклуватися про свою кішку, і про маленьку собачку, правда, вона плюшева. Тобі, Святий Миколай, я бажаю здоров'я, щастя, любові, щоб у тебе вистачило подарунків для всіх дітей планети Земля".

Нагадаємо, учасник команди переможців у шоу "Маленькі гіганти" Женя Лебедин виконав роль сина Тіни Кароль у фільмі "Різдвяна історія з Тіною Кароль", який можна буде побачити на телеканалі "1+1" 6 січня.

Новости по теме