Що телеканал "1+1" покаже на новорічні свята?

Що телеканал "1+1" покаже на новорічні свята?

З 31 грудня на 1 січня, глядачі 1+1 побачать "Новорічний Вечірній квартал", в якому буде багато жартів, гумору, а також музичні подарунки від Ірини Білик, Кріса де Бурга та Тіни Кароль.

Поделиться:

Телеканал "1+1" підготував для глядачів найпозитивніший, смішний і легкий Новий рік з вишуканими подарунками.

31 грудня глядачі побачать в ефірі 1+1 "Новорічний Вечірній квартал", в якому буде багато жартів, гумору, а також музичні подарунки від Ірини Білик, Кріса де Бурга та Тіни Кароль.

А вже 1 січня в ефірі "1+1" вийде спецвипуск "Новорічний карнавал Світського життя". У гості до Катерини Осадчої завітає крижана принцеса Віра Брежнєва, космічні прибульці Потап і Настя, поліцейська Світлана Лобода, Діди Морози "ТІК", які влаштують цілий парад, та інші зірки в несподіваних образах. В ефірі новорічного "Світського життя"  DZIDZIO з Ольгою Поляковою поміняються костюмами та заспівають в образах однин одного. Тіна Кароль відкриє глядачам свій новий талант, а Наталя Могилевська презентує в ефірі нову пісню.

Крім того, у новорічні свята глядачі каналу "1+1" дізнаються, хто ж стане переможцем "Ліги сміху". Фінал Першого чемпіонату України з гумору можна буде побачити в ефірі "1+1" 2 січня. За перемогу в проекті боротимуться дві найсильніші команди "Заинька" Олени Кравець і "Два капітани. 1955" Сергія Сивохо.

А ось на Різдво телеканал "1+1" готує телеглядачам особливий подарунок. У Святвечір, 6 січня, в ефірі каналу можна буде побачити музичний фільм за участю улюбленої співачки всієї країни Тіни Кароль та переможця проекту "Маленькі гіганти" Євгена Лебедина. 

"Різдвяна історія з Тіною Кароль"  – унікальний кінопроект, що розповість про багатовікові традиції і духовні цінності. В ньому забуті автентичні українські колядки та щедрівки набудуть сучасного звучання в незвичайних постановках та приголомшливих історичних декораціях.

Дивись телеканал 1+1 на новорічні свята і весь 2016 рік!

Новости по теме