Сенічкін презентує обкладинку своєї другої книги на фестивалі "Family Day"

Сенічкін презентує обкладинку своєї другої книги на фестивалі "Family Day"

Вже цієї суботи, 23 травня, у Києві, на території міського парку "Перемога" відбудеться фестиваль "Family Day", який організовує журнал "Ліза". 

Поделиться:

Вже цієї суботи, 23 травня, у Києві, на території міського парку "Перемога" відбудеться фестиваль "Family Day", який організовує журнал "Ліза". У фестивалі візьме участь народний телекулінар, ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін та експерт, дієтолог Галина Незговорова, які презентують обкладинку кулінарної збірки "Сніданки для дітей".

Майданчик "Сніданку з 1+1" буде відкритий протягом всього дня під затишним тентом, де на гостей чекають подаруночки та імпровізована гостьова студія і зручні пуфи від стильних друзів Gagarin.

Під час зустрічі Людмила Барбір, телеподруга Руслана та ведуча "Сніданку з 1+1" (яка, до речі, зі своїм сином Тарасиком теж стали героями нової книги), візьме інтерв'ю у Сенічкіна та дієтолога Галини Незговорової. Теми розмови: Як можна вмовити маленьких гурманів їсти здорову їжу з апетитом? Родинна кулінарія в компанії з дітками. Продукти-табу за дитячим столом. Також, дієтолог відповість на запитання, які цікавлять матусь.

Зазначимо, що саме у суботу 23-го травня офіційно стартує попереднє замовлення книжки "Сніданки для дітей" за спеціальною ціною 240 гривень. Замовити нову книжку можна буде на сайті http://snidanok.1plus1.ua/. Зробіть це першими! Книгу з рецептами дитячого меню презентує видавництво "Бурда-Україна", і у книгарнях з'явиться наприкінці червня.

На майданчику "Сніданку" на дітлахів одразу вранці об 11:00 чекає майстер-клас художниці Ольги Адам, яка навчить малювати смачний натюрморт. В програмі цілого дня, окрім частування, іграшок та подарунків від Руслана, на маленьких читачів та кулінарів чекають цікаві досліди з кукурудзою, крохмалем, зернятками, зеленню та іншими сезонними продуктами від науково-дослідної лабораторії "ДумайРум".

У меню цього дня дітки зможуть продегустувати смачні кекси з броколі та шоколадні маффіни, рецепти яких Сенічкін вписав у книгу.

В межах одноденного фестивалю на гостей чекатиме ярмарка одягу, прикрас, іграшок, елементів інтер'єру та солодощів ручного виробництва. Для дорослих буде працювати зона майстер-класу з рукоділля, декору, стилю, кулінарії, йоги та фотографії. У програмі також різноманітні лекції з психології, питань здоров'я, стосунків з партнерами та дітьми, енергетичних практик. Для жінок будуть проходити консультації зі стилістами та візажистами, мейк-ап та плетіння кіс. Для дітей організатори підготували розваги з аніматорами, фотозони, шоу мильних бульбашок, танцювальні конкурси. Увага! На фестивалі буде перший в Києві великий та веселий Baby Базар, на якому матусі зможуть продати дитячі речі, які вже не використовуються та купити щось гарне та корисне за супер-ціною.