Сергій Лазарєв взяв у команду свого двійника

Сергій Лазарєв взяв у команду свого двійника

Усі наставники не могли зрозуміти, хто це співає - хлопець чи дівчина

Поделиться:

Під час другого туру "сліпих прослуховувань" шоу "Голос країни" Сергій Лазарєв взяв у свою команду неймовірно схожого на себе юнака.

"Багато друзів з дитинства порівнювали мене з Сергієм Лазарєвим. Схожий я з ним і за характером, і за виконанням пісень. Коли дізнався, що серед тренерів буде Лазарєв, відразу вирішив, що піду саме до нього. Навіть якщо обернуться одразу кілька тренерів. Він мені багато що може підказати", - розповів 19-річний Андрій Шамрай перед виходом на сцену.

Мабуть, Андрій сам собі напророчив. Бо після його ніжного і чуттєвого виконання пісні "Я болею тобой" до нього обернулися два крісла. Усі наставники до останнього переглядалися між собою і не могли зрозуміти, хто це співає - хлопець чи дівчина. Врешті решт, червону кнопку натиснула чоловіча половина тренерського складу.

Вакарчук зізнався: коли слухав Андрія, в нього аж мурашки бігали по шкірі.

"Я думаю: якщо голова нічого не каже, значить треба слухати шкіру. Я слухав голос, слухав, як ви співаєте, і мене зачепило", - сказав він.

Лазарєв повернувся буквально на останній ноті.

"Я довго думав повертатися чи ні. Ще багато учасників попереду, я не міг припуститися помилки. Але вас було неможливо пропустити. Мені потрібен ось такий чистий, дзвінкий і високий чоловічий голос", - зауважив тренер.

У відповідь Шамрай сказав: "Я прийшов на цей проект, щоб потрапити до однієї людини. Мені говорили: я схожий на Серія Лазарєва".

Розчулений Вакарчук не міг змовчати з цього приводу: "А ви і правда подібні!" - сказав він.

Дивіться третій випуск "Голосу країни. Перезавантаження" 16 березня на 1+1. А всі закулісні відео, новини і одкровення учасників у спецпроекті "Голос країни Backstage".