Сергій Лазарєв заманював учасниць "Голосу країни" у свою команду

Сергій Лазарєв заманював учасниць "Голосу країни" у свою команду

Зіркові тренери "Голосу країни. Перезавантаження" в боротьбі за найкращі голоси використовували усі засоби переконань.

Поделиться:

Зіркові тренери "Голосу країни. Перезавантаження" в боротьбі за найкращі голоси використовували усі засоби переконань. Хтось хвалив учасників, хтось обіцяв плідну співпрацю, а Сергій Лазарєв зізнавався у коханні.

Почувши гарний жіночий тембр, Лазарєв крутився в кріслі, підспівував, танцював, вибігав просто на сцену до учасниць та навіть загравав з красунями.

Заклики до учасників іти в його команду були переконливими, як ні в кого.

"Мені важко щось говорити, бо я задихався, коли вона співала. Я зрозумів все з перших нот… Ти просто зобов'язана бути в моїй команді. Бо ти співала мені, а я співав тобі…", - лестив він одній з обраних вокалісток.

"Я закохався! Я просто закохався!", - усміхаючись говорив він іншій.

"Ми на одній хвилі з тобою!", - переконував він третю, а вже за мить четвертій кричав услід: "Ви не розумієте, це було кохання!".

Колеги-тренери не могли натішитися таким запалом молодого співака.

"Пацан почув – пацан закохався. Пацан закохався, а потім знову закохався!", - жартував Вакарчук з цього приводу.

Нагадаємо, під час сліпих прослуховувань Сергій Лазарєв та Святослав Вакарчук змагалися, хто перший добіжить до учасниць, щоб допомогти їм зійти зі сцени.

Дивіться перший випуск програми "Голос країни. Перезавантаження" 2 березня о 20:45 на 1+1.

Також на нашому сайті стартує спецпроект "Голос країни. Бекстейлдж". Під час ефіру на нашому сайті будуть з'являтися ексклюзивні відеорепортажі з-за лаштунків. З цих сюжетів ви дізнаєтеся, як себе поводили учасники, коли на них не була спрямована увага зіркових тренерів та нашої чарівної ведучої.