Сергій Звєрєв у дитинстві читав матюкливі вірші Дідові Морозу

Сергій Звєрєв у дитинстві читав матюкливі вірші Дідові Морозу

Король гламуру у Києві зробив сенсаційну заяву. Епатажний стиліст порівняв себе з відомим співаком Григорієм Лепсом. На несподіване зізнання, та ще й перед мільйонною аудиторією, артиста спровокували незмінні ведучі "Вечірнього

Поделиться:

Король гламуру у Києві зробив сенсаційну заяву. Епатажний стиліст порівняв себе з відомим співаком Григорієм Лепсом. На несподіване зізнання, та ще й перед мільйонною аудиторією, артиста спровокували незмінні ведучі "Вечірнього Києва" Володимир Зеленський і Валерій Жидков, які зуміли "розкрутити" співака на численні зізнання.

Звєрєв читав матюкливі вірші

Стиліст і співак примудрився отжигать весь час перебування на сцені вечірнього шоу.

- Після першої - я взагалі Лепс! - Без грама сумнівів заявив на всю країну епатажний співак, ледь з'явившись перед глядачами. Чудовий настрій російському гостю не зіпсував неприємний інцидент, що трапився під час виходу Звєрєва на сцену. Співак просто заплутався у лаштунках і його появу перед глядачами довелося знімати з другого дублю. Незважаючи на казус, вибаглива зірка так жартувала, що глядачі за животи хапалися!

- У дитинстві на новий рік мені якось не дістався вірш, - розповів співак. - Так мене сусідка навчила матірному віршу, який я озвучив Дідові Морозу! - розповів Сергій щодо свого "непристойного" дитинства. Тільки потім з'ясувалося, що у сусідки й казкового персонажа були свої терки, і так дівчина захотіла помститися зрадникові.

Звєрєв й лікарняні довідки

Звичайно, не обійшлося без відвертості з приводу творчості епатажного виконавця. Про початок кар'єри Сергій згадує з іронією.

- Я з першою і єдиною піснею їздив у тур! - говорить артист. - Співав її п'ятнадцять разів в образі, і пару разів на біс!

Армійська тематика - улюблена тема розмови співака. У той же час, це улюблений привід пожартувати для гумористів над виконавцем. Зрозуміло, ведучі не прогавили можливість підколоти Звєрєва.

- Для багатьох, напевно, буде несподіванкою, але Сергій служив у збройних силах СРСР ...

- Тепер я розумію, чому Радянську армію так боялися, - жартували над артистом невгамовні Володимир Зеленський та Валерій Жидков. Щоправда, епатажний стиліст, зовсім не розгубився й одразу розповів ще одну веселу історію присвячену армійським будням.

- Я йшов в армію з двома валізами речей, зібрав зимовий та літній одяг. Косметики півчемодана, - посвятив Звєрєв всіх у деталі військової служби, - Так приїхав, а в мене запитують: "Там їжа?". Я відповідаю, мовляв, немає, тільки одяг! Вони мені відразу: "А у тебе довідки немає ніякої?"

Звєрєв і качки-повії

Щоб остаточно довести акторам "Кварталу-95", що стиліст Звєрєв готовий до будь-яких жартів й подколів, у перерві між записом співак заспівав пісню власного твору "Летять качки повії", чим викликав справжній фурор глядачів.

До слова, зірку чекав ще один сюрприз, а саме участь у рубриці "Розіграш", де Сергій Звєрєв потрапив до карантинної зони й здав аналізи на вірус пташиного грипу! Відзначимо, у настільки екстремальні ситуації зірки потрапляють не вперше. Так, Владу Топалову довелося в одному з минулих випусків везти у пологовий будинок жінку і заспокоювати її своїм співом по дорозі в лікарню.

Павлик співав у караоке

Ще одним зірковим гостем вечора став український "Шикидим". У традиційній рубриці "Караоке із зіркою" співакові довелося не просто заспівати композицію з народом, але й постійно віджартовуватися на їдкі жарти-зауваження ведучих "Вечірнього Києва".

- Чи доводилося чути, щоб хтось виконував твою пісню? - З цікавістю стали розпитували Зеленський і Жидков. - Пішов або дослухав? А може, виїжджав за кордон, де тебе не впізнають і там співав? - Продовжували випитувати ведучі. Український виконавець не злякався такої зацікавленості, і тут же почав влучно віджартовуватися. За словами, Павлика, на "підколки" - він не ображається і, навпаки, цінує, коли люди вміють влучно іронізувати, не принижуючи людину.

Про проект "Вечірній Київ"

Це масштабний проект, в якому воєдино зібрано безліч програм, рубрик і різноманітних гумористичних елементів. Шоу для всієї родини, гумор зрозумілий і близький кожному. Тут тільки справжні емоції, непідроблений сміх і безліч несподіваних сюрпризів. Випуски програми не схожі один на одного. Ведучі шоу "Вечірній Київ" Володимир Зеленський і Валерій Жидков запрошують в гості відомих людей різних професій: починаючи від співаків й закінчуючи політиками. Традиційно на зірок екранів чекає безліч сюрпризів. Віджартовуватися на рівні з асами гумору артистам доводиться самостійно.

Жарти вечора

-Дівчині з Фрідом Джазз - ти так запалювала, що на мені труси загорілися

-Мені от цікаво, як це все Сергій Звєрєв вдягнув на себе за 40 секунд?

-Взагалі, служба Сергія у НД не пройшла для них даром ....Його стиль відчувається у костюмі будь-якого дембеля.

- Після приходу Звєрєва у КПРС Радянський Союз розпався.

- В Україні у Сергія Звєрєва є почесне звання - він почесний професор. Ось здогадайтеся, якого ВНЗ.... Київського. - Правильно Київського Національного Університету Культури. - Я з цього ВУЗу тепер знаю двох - професора і ректора, і обидва, скажімо так, співаючі.

- Взагалі караоке можна й любити й ненавидіти. Любити, якщо ти сам його включив й співаєш, та ненавидіти, якщо ти сусід того, хто включив його й співає. Як ти ставишся до цього досягнення техніки?- Взагалом, це пісня "Ні обіцянок, ні пробачень". У народі у неї є своя назва (Ні мавпочок, ні собачок)