Сергій Звєрєв: "В армійській формі я відчував себе ніби щойно з секс-шопу"

Сергій Звєрєв: "В армійській формі я відчував себе ніби щойно з секс-шопу"

Днями у Києві відбулися зйомки розважального шоу "Вечірній Київ" від "Студії Квартал-95", нові випуски якого ви зможете побачити вже в листопаді на каналі "1+1".

Поделиться:

Днями у Києві відбулися зйомки розважального шоу "Вечірній Київ" від "Студії Квартал-95", нові випуски якого ви зможете побачити вже в листопаді на каналі "1+1". У зйомках, окрім незмінних ведучих шоу Володимира Зеленського та Валерія Жидкова, а також колективу Freedom Jazz, брало участь багато зіркових гостей. Головним героєм першого дня зйомок, безсумнівно, став співак та стиліст за сумісництвом Сергій Звєрєв. Він затьмарив усіх інших гостей не тільки своїм гумором, але й зовнішнім виглядом. З макіяжем, і як завжди на величезній платформі, співак почав розважати глядачів з першої ж хвилини своєї появи на сцені.

Виходячи з-за куліс, Звєрєв зачепився за кулісу своїми ланцюжками на взутті, заплутався в тканині та мало не впав. Довелося перезнімати вихід зірки ще раз. Приєднавшись до ведучих шоу за столом, Звєрєв тут же почав веселити публіку.

Розмова зайшла про дитинство співака, а потім торкнулася його служби в армії, і ось тут артист здивував усіх, повідомивши, що в армію він ішов з двома валізами речей, з яких півтори валізи зайняла косметика та креми. ­- Я приїхав, а мене запитують: "Там що, їжа?". Я: "Ні, одяг". А мені у відповідь: "А у тебе довідки немає ніякої?". А ще Сергій зізнався: "Мені так личить форма! Було відчуття, що я тільки но вийшов з секс-шопу". Не змогли оминути в розмові і партійну діяльність артиста. Адже свого часу Звєрєв був секретарем комсомольської організації і входив в КПРС. На що Володимир Зеленський вдало пожартував: "СРСР розпався після приходу Сергія Звєрєва в КПРС". Зал відреагував бурхливими оплесками.

Не могли ведучі не поцікавитися, як перукаря занесло на сцену. "Пішов у шоу-бізнес, тому що вирішив, що якось замало у нас красивих зірок", - чесно зізнався Сергій. А також поділився спогадами про те, як поїхав перший раз в тур з однією піснею. "Я з першою піснею поїхав у тур, співав її 15 разів в образі і ще пару разів на біс - всі були щасливі", - розповів співак.

На шоу Сергія запросили не випадково: зірка стала героєм рубрики розіграшів "Вас замовили". Але не будемо розкривати всі таємниці наперед. Побачити, як Сергій Звєрєв потрапив до зони карантину і здав аналізи на вірус пташиного грипу, ви зможете вже в листопаді на каналі "1+1".