Шоптенко і Дікусар розповідають грузинам новини про Майдан - "Світське життя"

Шоптенко і Дікусар розповідають грузинам новини про Майдан - "Світське життя"

Танцівники Олена Шоптенко і Дмитро Дікусар, які нині працюють у Грузії у проекті "Танці із зірками", весь час стежать за подіями на Євромайдані.

Поделиться:

Танцівники Олена Шоптенко і Дмитро Дікусар, які нині працюють у Грузії у проекті "Танці із зірками", весь час стежать за подіями на Євромайдані. Про це вони розказали у програмі "Світське життя".

В Грузії пару постійно запитують про те, що відбувається на Майдані.

"Сьогодні двоє грузинських ведучих наділи на себе український прапор. Не знаю, що вони кажуть, тому що вони розмовляють грузинською. Але я побачив наш прапор, і мені цього достатньо - видно, що вони підтримують нашу країну, наш народ", - розказав Дікусар.

Хореографи зізналися, що також хотіли б приєднатися до Євромайдану. Однак не можуть цього зробити через напружений робочий графік.

"Нам хочеться зірватися і поїхати в Київ, щоб разом із усіма стояти на Майдані, проте ми не можемо підвести грузинів", - розповів Дмитро Дікусар.

Також Олена та Дмитро поділилися новинами з особистого життя. Так після вінчання у Грузії вони провели медовий місяць на Шрі-Ланці та в Греції.

Дітей новоспечене зіркове подружжя планує, проте після того, як ще попрацюють і закінчать свої проекти.

"Можливо, у літній період і встигнемо", - планує Дмитро.

Нагадаємо, кохання Шоптенко і Дікусара почалося завдяки романтичному реаліті 1+1.