Дженніфер Лоуренс подарувала Віктору Бронюку промінець надії

Дженніфер Лоуренс подарувала Віктору Бронюку промінець надії

Щоп'ятниці ведучий "Підпільної імперії" Андрій Алферов дивиться кіно разом з тими, на кого дивимося ми.

Поделиться:

Щоп'ятниці ведучий "Підпільної імперії" Андрій Алферов дивиться кіно разом з тими, на кого дивимося ми.

Сьогодні драмеді про кохання двох неврівноважених симпатяг буде дивитися романтик, якого зробили відомим "небриті та неголені" олені. У вечірньому кінозалі компанію глядачам "1+1" складе лідер гурту "ТіК" Віктор Бронюк.

У фільмі "Мій хлопець - псих" є все, чого можна чекати від володаря призу глядацьких симпатій фестивалю у Торонто 2012 року. У головних ролях свій-своїсінький хлопець з "Похмілля у Вегасі" Бредлі Купер та майбутня переможниця "Голодних ігор" Дженніфер Лоуренс. Режисер Девід Расселл сам адаптавув одноімений роман Метью Квіка, назву якого краще перекласти як "Збірка промінців надії".

Пет застає дружину з коханцем і буквально божеволіє від ревнощів - б'є того до напівсмерті та потрапляє у лікарню для душевнохворих. Колишнього вчителя, який провів у психлікарні вісім місяців за напад, випускають під нагляд батьків, але виявляється, що вдома у нього божевільних не менше, ніж у палаті. Пет впевнений, що все ще може врятувати свій шлюб. Промінчик надії йому дарує нова знайома, Тіффані, яка обіцяє передати дружині листа. Але, як кажуть, дурень дурня бачить здалеку…

Спочатку героїв зближує обговорення антидепресантів, потім запеклі суперечки, хто з них більш божевільний, а ближче фіналу вони обидва знаходять у себе симптоми ще одного психічного розладу, який є у реєстрі Всесвітньої організації охорони здоров'я під номером F63.9. Серед них різкі перепади настрою, безсоння та нав'язливі думки про іншу людину. І це – кохання.

"Я сам мрію зняти кіно, - зізнається Віктор Бронюк. – Про що воно буде, я ще не знаю, але у ньому обов'язково буде "сріблястий промінець надії".

Які божевільні вчинки зірковий гість робив заради дружини, глядачі "1+1" дізнаються сьогодні опівночі, одразу після випуску "Світського життя" з Катею Осадчою.

ДОВІДКА
"Мій хлопець - псих" - драмеді американського режисера Девіда Расселла. Екранізація одноіменного роману Метью Квіка. У головних ролях Бредлі Купер та Дженніфер Лоуренс. Фільм отримав приголомшуючу кількість номінацій на премію "Оскар" як для фільму мелодраматичного змісту, а акторську роботу Дженніфер Лоуренс Американська кіноакадемія визнала найкращою.
ТЕКСТ: ДАРІЯ МЕЛАНЬЇНА