Скандал із серіалом "Роксолана" продовжується у Туреччині

Скандал із серіалом "Роксолана" продовжується у Туреччині

Наразі серіал "Роксолана. Величне століття" практично на межі заборони! Серіал користується величезною популярністю, його дивляться в багатьох країнах світу, але в той же час улюблена теленовела отримала масу критики на свою адресу з бо

Поделиться:

Наразі серіал "Роксолана. Величне століття" практично на межі заборони! Серіал користується величезною популярністю, його дивляться в багатьох країнах світу, але в той же час улюблена теленовела отримала масу критики на свою адресу з боку турецької влади.

Парламентарії перейшли до активних дій і рішуче налаштовані закрити проект. На цю тему, в Туреччині зараз розгорається справжній скандал.

Наприклад, прем'єр-міністр Туреччини заявив: "творці намагаються показати молоді історію Туреччини в негативному світлі". Також, за словами Верховної ради турецького радіо, до них надійшло понад 70 тисяч скарг з боку громадськості за невірне трактування сторінок історії.

Але в серіалу є й захисники. Так, відомий турецький режисер Сінан Четін заявив, що подавати до суду на творців фільму, а також нав'язувати свою думку - це перебір. Дивитися або не дивитися серіал - це насамперед вибір глядача і не варто влаштовувати подібних заборон.

Поки ці можливі заборони стосуються лише Туреччини, а зйомки наступного сезону серіалу йдуть повним ходом.

Контракт на показ наступного сезону між виробничою компанією серіалу і 1+1 Медіа вже укладений, тому в Україні не варто побоюватися заборони на показ. Наступний сезон незабаром покажуть на 1+1, а вже у січні дивіться продовження серіалу!