Скліфосовський, 37 і 38 серії. Поліні дорікають, що дитина нерідна

Скліфосовський, 37 і 38 серії. Поліні дорікають, що дитина нерідна

У батька Марини новий напад. Брагін мчить до неї серед ночі. Зустріч закінчується сваркою - Марина не має наміру ділити коханця зі своєю подругою і вимагає, щоб Брагін покинув Лену

Поделиться:

Дивіться серіал "Скліфосовський" на каналі 1+1.

Середа, 14 серпня

Початок - 20:15

37 серія

У батька Марини новий напад. Брагін мчить до неї серед ночі. Зустріч закінчується сваркою - Марина не має наміру ділити коханця зі своєю подругою і вимагає, щоб Брагін покинув Лену. На ґрунті ревнощів Марина ображає Брагіна, і той їде від неї. На додачу до всього, на вулиці на героя нападає ватага хуліганів, і йому лиш дивом вдається відбитися. Зименська в жалобі після похорону чоловіка. З'ясовується, що в його смерті багато білих плям, і прокуратура порушує справу за фактом загибелі.

38 серія

Брагін намагається влаштувати Єгора на операцію. До неї хлопцеві необхідне стаціонарне лікування, але Єгор не поспішає лягти в лікарню, переживає, що питуща мати помре без нього. З відпустки повертаються щасливі молодята Ніна й Неклюдов. Особливо радий бачити Ніну Брагін. Поліна насолоджується довгоочікуваним материнством. Але її радість затьмарюють чужі люди, котрі підкреслюють, що дитина нерідна.