Скліфосовський, 45 і 46 серії. Брагін планує чергову авантюру заради життя

Скліфосовський, 45 і 46 серії. Брагін планує чергову авантюру заради життя

Батьки Руслана марно намагаються перевести сина в іншу лікарню, але скрізь отримують відмову й підтвердження, що хлопець мертвий.

Поделиться:

Дивіться серіал "Скліфосовський" на каналі 1+1.

Середа, 21 серпня

Початок - 20:15

45 серія

Батьки Руслана марно намагаються перевести сина в іншу лікарню, але скрізь отримують відмову й підтвердження, що хлопець мертвий. А Міті різко стає гірше - без операції йому лишаються лічені години. Брагін у відчаї хоче зробити пересадку серця потай, але Зименська навідріз відмовляється дати добро на авантюру. В останній момент батьки Руслана дають згоду на трансплантацію... Пастухова чекає страшна новина: у Юльки підозра на рідкісну смертельну хворобу, з якою дитина не доживе і до чотирьох  років. До підтвердження діагнозу він приймає рішення тримати все в таємниці від Поліни...

 46 серія

Аналізи Юльки не дають відповіді, потрібне повторне обстеження. Пастухов не знаходить собі місця, але й далі приховує правду від Поліни. Спересердя він ділиться з Брагіним, що не хоче тягнути на собі безнадійно хвору чужу дитину. Нові пацієнти хірургії - жертви нацистських розбірок. Серед постраждалих "фашистів" і Сава - брат Юлі, дівчини Салама. Ледве глянувши на нього, Салам розуміє, чому Юля не хотіла знайомити його зі своєю сім'єю.