Що "Сніданок з 1+1" готує у новому сезоні

Що "Сніданок з 1+1" готує у новому сезоні

З понеділка, 17 серпня, ранкове шоу "Сніданок з 1+1" повертається з літніх канікул з новими рубриками та свіжими ідеями.

Поделиться:

З понеділка, 17 серпня, ранкове шоу "Сніданок з 1+1" повертається з літніх канікул з новими рубриками та свіжими ідеями.

Вже з вересня в ефірі програми з'являться дві нові рубрики. Рубрика "Мейкап" даруватиме жінкам натхнення та розповідатиме про секрети краси та догляду за обличчям, наглядно демонструючи прийоми та техніки макіяжу.

Другою новинкою програми стане рубрика, присвячена українській мові. 

Щотижня у форматі відео-уроку лінгвіст, педагог та автор унікального підручника "Українська за 20 уроків" Олександр Авраменко, допомагатиме телеглядачам вдосконалювати та вчити мову легко та невимушено. 

Автори програми впевнені, що рубрика буде цікавою як для початківців, так і для україномовних глядачів, адже вчитиме правильному застосуванню українських слів та їх коректній вимові. 

Як і раніше, щотижня у постійній рубриці "КотоП'ятниця" у студії з'являтимуться різноманітні домашні улюбленці. Окрім того, у новому сезоні "Сніданок" ще й допомагатиме бездомним тваринам знайти турботливих господарів.     

Окремий акцент редакція "Сніданку" робитиме і на новинній складовій програми. "Новини, що ввечері з'явились у ТСН, ми вже наступного ранку активно обговорюємо разом з експертами. Таким чином, глядач матиме цілісну картину дня та буде в курсі всіх актуальних подій", - зазначає шеф-редактор програми. 

Вдосконаленою повернеться й кулінарна рубрика Руслана Сенічкіна, який змінюватиме студійну кухню на незвичайні локації, де й творитиме гастрономічні дива. 

"Сніданок з 1+1" виходить в ефір телеканалу "1+1" з 17 серпня по буднях о 06:45