"Сніданок з 1+1" запрошено до святкування 40-річчя американського шоу Good Morning America

"Сніданок з 1+1" запрошено до святкування 40-річчя американського шоу Good Morning America

Для участі у марафоні обрали кращих ведучих ранкових шоу різних країн. 

Поделиться:

Американське ранкове шоу Good Morning America телеканалу АВС на честь 40-річного ювілею влаштує безперервний 40-годинний телемарафон з прямими включенням з різних країн світу.

Організатори марафону обрали по одному найкращому, на їх думку, ранковому шоу з кожної країни, з яким і вийдуть на зв'язок ведучі Good Morning America. Офіційне запрошення представляти у марафоні Україну отримав "Сніданок з 1+1". 

Good Morning America – одне з найвідоміших та найрейтинговіших ранкових шоу світу, що вже чотири десятиліття виходить на популярному американському телеканалі АВС.

"Для нас це дійсно визнання, адже Good Morning America – флагман серед ранкових програм планети, на який рівняються шоу всього світу. Нам дуже приємно, що серед інших українських програм саме "Сніданок" був обраний ексклюзивно представити Україну на ювілейному марафоні", - розповіла шеф-редактор "Сніданку" Юлія Жмакіна.

Тож, 19 листопада ефір "Сніданку з 1+1" розпочнуть Анатолій Анатоліч та Марина Леончук, а на зв'язок з американським шоу вийде незмінний ведучий програми Руслан Сенічкін. Під час телемосту Руслан у прямому ефірі привітає американців та ведучих Good Morning America та розповість про те, як прокидаються та чим цікавляться українці.