"Сніданок з 1+1" зібрав близько 90 тисяч гривень на лікування дітей

"Сніданок з 1+1" зібрав близько 90 тисяч гривень на лікування дітей

У п'ятницю, 25 грудня,  українські зірки здійснювали дитячі мрії.

Поделиться:

В п'ятницю, 25 грудня,  в прямому ефірі "Сніданку з 1+1" українські зірки здійснювали дитячі мрії.

А протягом всього дня кожен бажаючий міг долучитись до створення новорічного дива для маленьких пацієнтів Національної дитячої лікарні "ОХМАТДИТ", хворих на рак крові.

Ексклюзивні подарунки, що принесли зіркові гості до студії "Сніданку", були виставлені на продаж у благодійному аукціоні, що відбувся на сторінці "Сніданку" у Facebook. Придбати подарунок від зірки міг кожен, хто запропонував найбільшу суму для перерахування благодійному фонду "Таблеточки".

Найпопулярнішими лотами виявились екскурсія офісом 1+1 медіа від телеведучої Наталії Мосейчук,  та особисті боксерські рукавиці Віталія Кличка з його автографом, на які поклав око навіть співак Потап.

Зважаючи на ажіотаж навколо лоту від Наталії, ведуча запропонувала додатковий сертифікат, що дасть можливість не одному, а двом фіналістам аукціону відвідати офіс 1+1 медіа та особисто поспілкуватись з зіркою. Тож загальна сума, зібрана за екскурсійні лоти ведучої склала 28300 грн. А лот від міського голови Києва Віталія Кличка, за який також йшла запекла онлайн-боротьба, був придбаний за 12000 грн.

Окрім цього, в рамках доброчинного аукціону можна було придбати: "щасливий капелюх" від гурту Dzidzio (куплено за 5700 грн.), унікальні ноти авторської пісні Тіни Кароль "Україна - це ти" (придбано за 5700 грн.), сертифікат на навчання вокалу у Вокальній Академії Олександра Пономарьова (придбано за 4300 грн.), кепку та новий диск Потапа і Насті (лот придбаний за 5000 грн.), капелюшок Каті  Осадчої, в якому ведуча була на концертному шоу "Новорічний карнавал" (куплено за 5200 грн.), музичний альбом Святослава Вакарчука "Брюссель" з автографами усіх музикантів гурту (куплено за 5200 грн.), окуляри з колекції українського дизайнера Андре Тана (придбано за 3400 грн.), монету із зображенням Данила Галицького від мера Львова Андрія Садового (куплено за 4600 грн.), блузку і спідницю від співачки Джамали (найвища ставка 3200 грн.), власний кулон-амулет Руслани (ставка у 5000 грн.), а також фінальний лот - плакат із автографами зіркових гостей (придбано за 2000 грн.).

Загалом, в результаті аукціону було зібрано 89 800 грн. Усі зібрані кошти будуть направлені на придбання медикаментів для малят, хворих на рак крові.

Зокрема, в рамках новорічного марафону "Сніданок" також допоміг здійснитися декільком дитячим мріям.

Так, співак Монатік презентував дівчинці Даші, що має ВІЛ, особистий урок хіп-хопу та м'яку іграшку, ведуча проекту "Одруження наосліп" на 1+1 Леся Матвеєва презентувала маленькому Кирилові, що і сам допоміг другу з ДЦП, ноутбук, а Ірина Білик подарувала дівчинці, що не має кисті руки, уроки акробатики. Також, до ініціативи "Сніданку" долучився лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк, який презентував набір для творчості маленькій художниці з Рівного, що збирає кошти для лікування старшої сестри.

"Ми щасливі, що наша благодійна новорічна ініціатива знайшла відгук у серцях наших друзів-українських зірок, які надали свої ексклюзивні лоти для онлайн аукціону, а також зробили подарунки маленьким українцям, які потребують допомоги. Ми безмежно вдячні усім небайдужим, які долучилися до акції "Сніданку", і сподіваємось, що здійснення дитячих мрій стане традицією не лише для нас, а й для усіх українців", - зазначила шеф-редактор "Сніданку з 1+1" Юлія Жмакіна. 

Новости по теме