Сніжана Єгорова порадила Ірмі Вітовській народити другу дитину

Сніжана Єгорова порадила Ірмі Вітовській народити другу дитину

Ведуча шоу "Мій малюк зможе" звернулася за порадою до багатодитної мами

Поделиться:

Ведуча шоу "Мій малюк зможе" Ірма Вітовська виховує трирічного сина Ореста й зізнається, що останнім часом її малюк виявляє ті риси характеру, які їй не дуже імпонують. Що робити, коли малюк демонструє впертість або вередливість, зірка запитала у мами п'ятьох дітей Сніжани Єгорової, пише kp.ua.

"Із трьох років дитина вже особистість. І якщо він абсолютно свідомо розуміє мову, то потрібно з ним розмовляти, як із дорослою людиною, з усією серйозністю. Варто з ним домовлятися. У мене це відбувалося так: я просто пояснюю, якщо малюк хоче піти у вихідні до розважального центру, отримати нову іграшку чи щось інше, то мусить поводитися відповідно, повинен слухатися, дотримуватися якихось правил", - поділилася досвідом колега Ірми.

Окрім того, Єгорова запевнила, що не варто спинятися на одній дитині й порадила Вітовській стати мамою вдруге:

"Хочу тобі сказати одне: настав час народжувати ще одну дитину. Наздоганяй!" - сказала Сніжана. Ведуча переконана: це допоможе впоратися з первістком.

"Насамперед потрібно навчитися давати раду одній дитині. Потім, коли розумієш, що ти не встигаєш, потрібно народити другу. А уже після цього, як ти зміг з двома розібратися, то можна збільшувати кількість. І після третьої дитини п'ятеро – це найменший результат, який вважається необхідним для життя. Такий у мене вийшов маленький піонертабір", - розповіла Сніжана.

Дивіться шоу "Мій малюк" зможе з 15 червня на "1+1".