Що подарували зірки 1+1 на день народження Viva!

Що подарували зірки 1+1 на день народження Viva!
1plus1.ua

Найкращі фото ведучих 1+1 із балу Viva!

Поделиться:

Тіна Кароль випустить іменну спокусливу помадуНа честь 12-го дня народження, 2 листопада, Viva! провела бал опівночі. Протягом усіх цих років журнал радує своїх читачів і друзів несподіваними сюрпризами, кращими зірковими вечірками і ексклюзивними матеріалами про життя відомих людей.

Гостей вечора зустрічали Інна Катющенко генеральний директор «Едіпрес Україна», Іванна Слабошпицька головний редактор журналу «Viva!» і героїня ювілейного номеру – Тіна Кароль. Суперзірка та зірковий тренер «Голосу країни 7» тринадцять разів була обличчям глянцю.

У чому Кароль, Дорофєєва, Леончук і Вітвіцька відвідали бал Viva! (фото)Журнал Viva! привітала велика команда зірок 1+1 – Лідія Таран, Соломія Вітвіцька, Діма Комаров, Марина Леончук, Людмила Барбір, Антолій Анатоліч та Юлія Бориско.

З Viva! у 1+1 пов'язано багато цікавих історій, обкладинок і яскравих проектів. Наймасштабніший серед них – це «Переможці» про героїв АТО, які під час війни на Сході країни втратили частини тіла, живуть з протезами, але не втратили силу духу. 

«Viva!» – це єдиний журнал про зірок, який має громадянську патріотичну позицію і реалізує великі соціальні проекти. Дякую «Viva!» за небайдужість, – сказала на балу Соломія Вітвіцька.

Ліда ТаранЛідія Таран і Олександра Лобода продовжують добрі справи проекту «Здійсни мрію», Анатолій Анатоліч і Саша Лобода подарували команді Viva! особливу нагороду – статуетку «Сузір'я» з написом «За талант запалювати зірки і здійснювати мрії». Крім того ведучі вручили творчому колективу глянцю вазу чарівних цукерок «Здійсни мрію» з білого шоколаду, яку створила Львівська майстерня шоколаду разом з важкохворим хлопчиком Богданом.

Дівчинка Ізабелла, яка живе в Охматдиті, передала свої вітання Тіні Кароль, а журналу – малюнки про щастя. Саме Ізабелла стала першою героїнею проекту «Здійсни мрію». Тіна Кароль здійснила мрію Ізабелли, провела з нею день і запросила в зал для глядачів на шоу «Голос країни».

На завершення балу Viva! на сцену вийшла Тіна Кароль, яка виконала пісню «Жизнь продолжается» під акомпанемент Влада Дарвіна.

Нагадаємо, що нещодавно Джамала зізналася, як наречений зробив їй пропозицію руки та серця.

Новости по теме