Сьогодні в шоу "Хочу у ВІА Гру" - Сєдокова цькує Дімопулос, а учасниці шматують сукні

Сьогодні в шоу "Хочу у ВІА Гру" - Сєдокова цькує Дімопулос, а учасниці шматують сукні

Учасниці "Хочу у ВІА Гру" нарешті покажуться у всій красі перед зірковими наставницями.

Поделиться:

Новий випуск "Хочу у ВІА Гру" дивіться сьогодні 4 жовтня на 1+1. Учасницям належить виступити перед зірковими наставницями: Надією Мейхер, Альбіною Джанабаєвою, Меседою Багаудіновою, Альоною Вінницькою, Анною Сєдоковою і Сантою Дімопулос.

Дівчата-учасниці готові на все, аби підкорити наставниць і Костянтина Меладзе. Вони навіть не бояться сперечатися з досвідченими стилістами проекту. Трійка, в яку входять Міша Романова, Еріка Герцег та Анастасія Кожевникова, не зійшлася зі стилістами в думці щодо довжини суконь. Учасниці були впевнені, що сукні мають бути коротшими, тому прямо перед виходом на сцену своїми силами підрізали вбрання до потрібної їм довжини.

ВІДЕО: Екс-солістка групи "Блестящие" влаштувала істерику і знепритомніла на шоу "Хочу у ВІА Гру"

Конфлікти виникатимуть і між наставницями проекту. Багато з них не спілкувалися одна з одною з часів участі у "ВІА Грі". Нарешті ви побачите, чому Санта Дімопулос вирішить покинути проект і чи буде це рішення остаточним.

Також не обійдеться без конфлікту між Дімопулос та її екс-подругою, а нині одним з найлютіших ворогів Анною Сєдоковою. Анна, побачивши, що її посадили поруч із Сантою, відмовиться зніматися і покине знімальний майданчик. Невже у ситуацію доведеться втрутитися самому Костянтину Меладзе?

ВІДЕО: Меладзе назвав зірку Playboy дерев'яною

Резонансна подія станеться на шоу: замість трійки перед Меладзе та екс-"ВІА Грами" виступить дует! Навіщо одна з учасниць шоу втече аж за океан?

"Хочу у ВІА Гру" дивіться щоп'ятниці на 1+1. Початок - о 21:00.